Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Στην Καβάλα ο υπερτυχερός του Κρατικού Λαχείου
Στην Καβάλα ο υπερτυχερός του Κρατικού Λαχείου  thumbnail

Στην Καβάλα ο υπερτυχερός του Κρατικού Λαχείου

 


Ένας επαγγελματίας από την Καβάλα, πατέρας τριών παιδιών, είναι ο υπερτυχερός του πρώτου αριθμού του Κρατικού Λαχείου που κερδίζει 3,5 εκατ. ευρώ -μετά την παρακράτηση του φόρου.


 


Το «μαγικό» λαχείο πουλήθηκε από νεαρό πλανόδιο λαχειοπώλη, ο οποίος την Τετάρτη δεν έκρυβε τη χαρά του κι έδειχνε σε όλους μέσα στην πόλη τη φωτοτυπία του τυχερού λαχνού.


Ο υπερτυχερός, σύμφωνα με το νεαρό λαχειοπώλη, είναι ένας οικογενειάρχης που οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά τον τελευταίο καιρό.


Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, απ” όπου προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό ο νεαρός και στη συνέχεια τον πούλησε, ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ο κάτοχος του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου, αλλά μόνο δύο Καβαλιώτες που κατέχουν από ένα δελτίο των 500.000 ευρώ (έκαστο). Πρόκειται για άτομα μέσης ηλικίας, επίσης οικογενειάρχες.


Το πρακτορείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας, αποδεικνύεται γούρικο, αφού από το ίδιο πουλήθηκε τον περασμένο Μάιο και ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου, που κέρδισε 2,1 εκατομμύρια ευρώ, όπως και το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο του 2006.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X