Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Οργή στον Καναδά για τα καμένα μετρητά ραδιοφωνικού σταθμού
Οργή στον Καναδά για τα καμένα μετρητά ραδιοφωνικού σταθμού  thumbnail

Οργή στον Καναδά για τα καμένα μετρητά ραδιοφωνικού σταθμού

Οργή στον Καναδά προκάλεσε η έμπνευση δύο ραδιοφωνικών παραγωγών να κάψουν 5.000 καναδικά δολάρια -περίπου 3.200 ευρώ- σε μετρητά ως μέρος διαγωνισμού με τους ακροατές τους.Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί κάλεσαν τους ακροατές τους να ψηφίσουν αν θέλουν να μπουν τα χρήματα στην τράπεζα ή να καούν. Η ψηφοφορία έγινε μέσω facebook και το αποτέλεσμα ήταν «κάψτε τα» με ποσοστό 54%. Έτσι κι έγινε.
Η εκπομπή λέγεται «bank it or burn it» (Πάρτε τα ή κάψτε τα). Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑMP, ο οποίος χαρακτήρισε το εγχείρημα ως το «υπέρτατο κοινωνικό πείραμα», μετά το κάψιμο των μετρητών έλαβε πολλά παράπονα από ακροατές οι οποίοι υποστήριζαν ότι τα χρήματα θα έπρεπε να δοθούν για έναν καλό σκοπό.


«Υπάρχουν γυναίκες και παιδιά που κακοποιούνται και κάποιοι άνθρωποι κάνουν πλάκα καίγοντας 5.000 δολάρια. Ντροπή σας!», έγραψε ένας ακροατής στη σελίδα του σταθμού στο facebook, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Το να καίτε χρήματα δεν δείχνει μόνο έλλειψη σεβασμού απέναντι στη χώρα μας αλλά και απέναντι στα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν έχουν φαγητό και σπίτι. Αυτό το ποσό θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων προς το καλύτερο».


Οι δύο παραγωγοί πάντως δηλώνουν απτόητοι και συνεχίζουν με νέα ψηφοφορία. Αυτή τη φορά το ποσό είναι 10.000 δολάρια Καναδά. Πηγή: ΒΒC

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X