Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η συγκλονιστική στιγμή που μια κωφή γυναίκα ακούει για πρώτη φορά
Η συγκλονιστική στιγμή που μια κωφή γυναίκα ακούει για πρώτη φορά thumbnail

Η συγκλονιστική στιγμή που μια κωφή γυναίκα ακούει για πρώτη φορά


 


Το να μιλάμε και να ακούμε το παίρνουμε όλη σα δεδομένο. Πόσο μάλλον να μας λένε τις ημέρες της εβδομάδας. Για τη 40χρονη όμως Μilne που γεννήθηκε με ολική κώφωση, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινιτικό. Η ζωή της όπως την ήξερε είχε αλλάξει για πάντα. 


Η 40χρονη γυναίκα γεννήθηκε με ολική κώφωση, καθώς πάσχει από τη σπάνια πάθηση του συνδρόμου Usher, ενώ στα 20 της χρόνια η ασθένεια της επηρέασε και την όραση.


Πριν από λίγες εβδομάδες, η Milne από το Gateshead της Βρετανίας, υποβλήθηκε σε μια επέμβαση όπου της τοποθέτησαν εμφυτεύματα κοχλία και η στιγμή που δέχεται τα πρώτα ακουστικά ερεθίσματα καταγράφτηκαν καρέ-καρέ. «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω και ήδη μπρρώ να προβλέψω πώς αυτό θα αλλάξει τη ζωή μου» ανέφερε με ασυγκράτητη συγκίνηση η 40χρονη γυναίκα. «Τις τελευταίες 48 ώρες ακούω το γέλιο, τα πουλιά που τιτιβίζουν και όταν είμαι με φίλους, εκείνοι δε χρειάζεται πια να με αγγίζουν στο χέρι για να έχουν την προσοχή μου». 


 
  


 
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X