Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / H πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο!
H πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο!  thumbnail

H πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο!

Εταιρεία αποφάσισε να αναζητήσει κάποιον για τη θέση του «Διευθυντή Επιχειρήσεων» και την περιέγραψε ως τη δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο.

Παρ'όλα αυτά, 24 άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν και πέρασαν από συνέντευξη μέσω webcam.

Σύμφωνα με την αγγελία, η δουλειά απαιτούσε πάνω από 135 ώρες δουλειάς την εβδομάδα, με τον υπάλληλο να είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, μέρα και νύχτα. Οπως πληροφορήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι, θα έπρεπε να έχουν γνώσεις ψυχολογίας, φαρμακευτικής, οικονομικών και να είναι ενημερωμένοι για την τεχνολογία.

Επιπλέον, ο υποψήφιος θα έπρεπε να έχει την ικανότητα να στέκεται όρθιος για ώρες, να σηκώνει βάρη και να μπορεί να λειτουργεί με ελάχιστο ή ακόμη και καθόλου ύπνο. Η έκπληξη όμως ήρθε όταν τους ανακοινώθηκε πως δεν υπάρχει μισθός!

Οι χαρακτηρισμοί τους, με εμφανή τον τρόμο αλλά και την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους: «είναι τρελό», «είναι βάναυσο», «είναι απάνθρωπο»!

Κάπου εκεί, όμως, ο εκπρόσωπος της εταιρείας τους αποκάλυψε πως υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά, με τους συγκεκριμένους σκληρούς όρους, σε όλο τον κόσμο: Οι μητέρες!Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X