Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού από 24 ευρώ
Αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού από 24 ευρώ  thumbnail

Αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού από 24 ευρώ

Μεγάλες προσφορές για ταξίδια στο εσωτερικό δίκτυο από 24 ευρώ ανακοίνωσε η Aegean Airlines.


Ειδικότερα με τις νέες προσφορές για ταξίδια προς Αθήνα, το εισιτήριο διαμορφώνεται στα 24 ευρώ όπως και για ταξίδια από και προς Θεσσαλονίκη.


Για ταξίδια από Αθήνα προς προορισμούς εσωτερικού, το εισιτήριο διαμορφώνεται στα 42 ευρώ όπως και για τα ταξίδια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με την εταιρεία η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.


Ισχύει για ναύλους Golight (που δίνει δυνατότητα μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg) και Flex. Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 30/04/2014 για πτήσεις που εκτελούνται από 19/05/2014 έως και 25/10/2014.


Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση περιλαμβάνουν όλους τους φόρους ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean.


Οι προορισμοί της άγονης γραμμής εξαιρούνται.


Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του εισιτηρίου.


 


Πηγή: www.imerisia.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X