Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Παππάς μοίραζε σε απόρους ψηφοδέλτια του Μώραλη μαζί με τρόφιμα
Παππάς μοίραζε σε απόρους ψηφοδέλτια του Μώραλη μαζί με τρόφιμα  thumbnail

Παππάς μοίραζε σε απόρους ψηφοδέλτια του Μώραλη μαζί με τρόφιμα

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Θ. Δρίτσα, ότι ο ιερέας στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια, μοίραζε τρόφιμα σε απόρους σε σακούλες, που περιείχαν και ψηφοδέλτια του Γ. Μώραλη.

Ο κ. Δρίτσας έκανε την καταγγελία την Παρασκευή 16 Μαΐου, ενώ στο YouTube δημοσιεύτηκε video, όπου η νεωκόρος του ναού παραδέχεται ότι μοίρασε με τα τρόφιμα και ψηφοδέλτια.

«Μοιράσαμε ψηφοδέλτια του Μώραλη. Σιγά αυτοί που τα πήραν δεν ξέρουν τι θα ψηφίσουν; Εμάς δεν μας έφεραν άλλοι ψηφοδέλτια για να τα μοιράσουμε. Δεν ξέρω ποιος τα έφερε στην εκκλησία. Εμένα μου τα έδωσε ο παππάς και τα μοίρασα», λέει η γυναίκα στο video.

Μάλιστα η ανακοίνωση του κ. Δρίτσα στο Facebook αναφέρει:

«Αυτή τη στιγμή ( ώρα 12:30 Παρασκευής 16ης Μαΐου) πολίτες των Καμινίων καταγγέλλουν ότι στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου μοιράζονται τρόφιμα σε σακούλες που περιέχουν και ψηφοδέλτια του συνδυασμού Μώραλη. Η διανομή γίνεται στο υπόγειο της εκκλησίας, παρουσία και ευθύνη του ιερέα.

Απαιτούμε, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, να σταματήσει τώρα αυτό το αίσχος. Οι πολίτες του Πειραιά, ακόμη και οι πιο φτωχοί είναι  υπερήφανοι  και δεν εξαγοράζονται.

Η βαρβαρότητα αυτή  δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το ήθος της πόλης».

Πηγή: www.madata.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X