Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της ημέρας: Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν και τι;
Οι προβλέψεις της ημέρας: Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν και τι; thumbnail

Οι προβλέψεις της ημέρας: Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν και τι;

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!! 


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Βιώνεις μια εσωτερική καχυποψία και πιθανόν να μην πιστεύεις αυτά που σου μεταφέρουν κάποια άτομα, κυρίως για κάποιους που είσαστε συνέχεια μαζί. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις στην θέση που είσαι προσπαθώντας να δεις την αλήθεια, χωρίς όμως να έχεις εμμονές. Κληρονομικά θέματα σε εμποδίζουν να χαλαρώσεις ή ακόμα και κάποιες ψυχικές εσωτερικές εντάσεις.


Ερωτικά: Ο Σκορπιός έχει έντονη συμπεριφορά προς εσένα και αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ ζεστά μαζί του. Από την άλλη, ο Ταύρος σου στέλνει σεξουαλικά μηνύματα τα οποία σου αρέσουν και έρχεστε πολύ κοντά. Μέσα από όλα αυτά, μην μειώνεις την ένταση που νιώθει ο Λέων για σένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ανακατέψεις με οικονομικά την σχέση σου, γιατί μπορεί να πληγωθείς.


Οικονομικά & Καριέρα: Χειρίζεσαι πολύ πιο εύκολα κάποια οικονομικά θέματα τα οποία σε δεσμεύουν τις περισσότερες φορές. Η σκέψη του πως να κρατηθείς σε μια δουλειά για ένα μεγάλο διάστημα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς εκεί μέσα από δικές σου προσπάθειες.


 


ΤΑΥΡΟΣ 


Γενικά: Βάζεις τα όριά σου γιατί νιώθεις ότι χρειάζεται να δείξεις αυστηρότητα. Γι' αυτό θα αποτραβηχτείς από κάποιους φίλους, επειδή πιθανόν να νιώθεις ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν.


Ερωτικά: Έχεις σοβαρότητα σε ότι κάνεις αλλά και αυτό δεν μπορεί όμως να σου μειώσει το ενδιαφέρον για ένα άτομο που έχει μπει ξαφνικά στη ζωή σου. Το ότι θέλεις να πιαστείς από κάπου και να προχωρήσεις, αυτό το βλέπεις πολύ θεμιτό για να κάνεις αλλαγές. Η σχέση με Σκορπιό μπορεί μερικές φορές να σε βαραίνει.


Οικονομικά & Καριέρα: Η σημαντικότητα που δείχνεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις μπορεί να είναι υπερβολικές, γιατί σε εμποδίζει τελικά να κινηθείς με την ευελιξία που χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από όλα τα ίδια και τα ίδια.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά: Μην αφήνεις να σε μπλοκάρουν σκέψεις που μπορεί να μην σου κάνουν καλό. Η ιδιαιτερότητα μιας κατάστασης θα σε σπρώξει να μπεις βαθιά σε κάποια προβλήματα που πιθανόν να μην θέλεις και πάρα πολύ να αντιμετωπίσεις.


Ερωτικά: Τα συναισθήματά σου είναι κάπως μπερδεμένα -και κυρίως αν σχετίζεσαι με Ιχθύ- γιατί έχεις αρχίσει και λυπάσαι για ό,τι του συμβαίνει. Πιθανόν να μην κάνεις τις σωστές επιλογές γιατί θα έχεις ευαισθησίες που δεν ελέγχεις. Κράτησε πάντως κάποια μυστικά για σένα, γιατί μερικές φορές τα λες όλα και μετά χάνεις την δύναμή σου.


Οικονομικά & Καριέρα: Αναρωτιέσαι τι άλλο χρειάζεται να κάνεις για να βγάλεις χρήματα. Μάλλον κάποιες συνεργασίες που τις έχεις ακόμα απενεργοποιημένες από δική σου ανασφάλεια, πιθανόν να σου εξασφαλίσουν κάποια χρήματα τα οποία προς το παρόν δεν τα έχεις δεδομένα.


  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά: Δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό, γιατί προτιμάς να νιώθεις ότι έχεις το δικό σου τρόπο έκφρασης που βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Αν και σου είναι δύσκολο να δεχτείς κάποιες απώλειες στην ζωή σου, διαχειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις καλύτερα από άλλη φορά γιατί εσύ γενικά δρας για το μέλλον.


Ερωτικά: Η συνύπαρξη με ένα Σκορπιό δεν είναι εύκολη, αλλά μόλις βρεθεί ο κοινός στόχος κολλάτε μαζί και μετά είναι δύσκολο να χωρίσετε. Μόνο αν τα χαλάσετε για τα οικονομικά υπάρχει τρόπος να χωρίσετε. Με τον Κριό υπάρχει μεγαλύτερη ταύτιση και κυρίως σεξουαλική. Παρόλο που μπορεί να είσαστε απομακρυσμένοι στην καθημερινότητα, πάντα βρίσκετε τρόπο να είσαστε για λίγο μαζί.


Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θέλεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειές σου, γιατί έχεις συνηθίσει να βαδίζεις σε στέρεο έδαφος. Η διάθεσή σου για να κάνεις αγορές πιθανόν να μετριαστεί ή να κάνεις μόνο κινήσεις που θα έχουν και κάποιο συμφέρον ατομικό. 


 


ΛΕΩΝ 


Γενικά: Βρίσκεις προφάσεις για να θυμώσεις με άτομα από την οικογένειά σου. Μπορεί να νιώθεις ξαφνικά προδοσία από ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να το κατηγορείς για ολιγωρία. Φρόντισε τώρα που έχεις τον Δία στο ζώδιό σου να κάνεις πιο μετριοπαθείς δηλώσεις, γιατί θα χαλάσεις την καλή ενέργεια του πλανήτη.


Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς με έναν Σκορπιό, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο ή το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να φας «πόρτα» από αυτόν, γιατί οι καταστάσεις δεν είναι έτοιμες να ολοκληρωθούν. Υπάρχουν φοβίες ή άλλη σχέση που εμποδίζει από το να φτάσεις στο αντικείμενο του πόθου σου.


Οικονομικά & Καριέρα: Μετριάζεις κάπως τις προσπάθειές σου και αρκείσαι να εξαντλήσεις τους πόρους σου από κάποιες καταστάσεις που δεν έχεις ακόμα κλείσει και έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου. Μπορεί ένα ακίνητο που περιμένεις εδώ και καιρό να σου φέρει κέρδος, να έχει αρχίσει να δίνει πιο θετικά μηνύματα αξιοποίησης.


   


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Υπάρχουν κάποιες θεωρίες που σε εκφράζουν αυτή την περίοδο και πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με το να γνωρίσεις τον εαυτόν σου και μέσα από αυτό τους γύρω σου, τους φίλους και τους δικούς σου ανθρώπους. Η μεταφυσική και οτιδήποτε αφορά γνώση που θα σε ταρακουνήσει, μπορεί να πέσει στην αντίληψή σου.


Ερωτικά: Ένα άτομο που συνέχεια ταξιδεύει και βρίσκεται μεγάλο διάστημα μακριά από εσένα, σου έχει προκαλέσει ένα βαθύ τραύμα που μερικές φορές το ξεπερνάς και άλλες όχι. Με τον Σκορπιό έχεις απωθημένα, κυρίως αν δεν σε αφήνει να εκφραστείς όπως θέλεις. Με τον Ταύρο τα πάτε καλύτερα.


Οικονομικά & Καριέρα: Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί, γιατί κάπως θα σφίξεις το χέρι σου και θα σκεφτείς αποκλειστικά για σένα και όχι πώς να εξυπηρετήσεις ή να μοιράσεις τα χρήματά σου από εδώ και από εκεί. Γενικά, έχεις καλό χέρι αλλά μερικές φορές σε πιάνουν οι μεγαλοψυχίες σου και αποπροσανατολίζεσαι τελείως.
Διαβάστε τη συνέχεια στο astrology.gr


http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/62202-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-4-8Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X