Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Απίστευτα πορτρέτα μαμάδων που βλέπουν για πρώτη φορά τα μωρά τους
Απίστευτα πορτρέτα μαμάδων που βλέπουν για πρώτη φορά τα μωρά τους  thumbnail

Απίστευτα πορτρέτα μαμάδων που βλέπουν για πρώτη φορά τα μωρά τουςΟσες γυναίκες το έχουν βιώσει συνηθίζουν να λένε ότι ο πόνος και η χαρά του τοκετού είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Το πρώτο κλάμα του μωρού, η πρώτη αγκαλιά είναι εμπειρίες συναρπαστικές. Και επειδή δύσκολα περιγράφονται με λόγια τα παρακάτω πορτρέτα προσφέρουν μια εικόνα από αυτές τις "ιερές" στιγμές της πρώτης επαφής του γονιού με το παιδί του, της στιγμής εκείνης που σφυρηλατείται μια άρρηκτη και δια βίου σχέση. 

Πρόκειται για μια σειρά "ζωντανών" φωτογραφιών, όπου αποτυπώνεται τόσο ο πόνος όσο και η ευτυχία των νέων μαμάδων που μόλις έχουν λάβει μέρος σε αυτό το θαύμα της ζωής, αλλά και τα συναισθήματα των μπαμπάδων που αντικρίζουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους. 

Φιλιά, αγκαλιές, μικροσκοπικά χεράκια και ποδαράκια μέσα σε αγκαλιές, χέρια μωρών που σφίγγουν αυτά των γονιών τους ενώ προσπαθούν να προσαρμοστούν στον κόσμο που μόλις έχουν έρθει και κυρίως μητέρες που αποπνέουν μια αίσθηση γαλήνης.

Πηγή:iefimerida.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X