Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / To πιο hot κομμωτήριο είναι στη Πάτρα με τις γυμνές κομμώτριες!
To πιο hot κομμωτήριο είναι στη Πάτρα με τις γυμνές κομμώτριες! thumbnail

To πιο hot κομμωτήριο είναι στη Πάτρα με τις γυμνές κομμώτριες!

Αν δεν είναι αυτή ΕΥΚΑΙΡΙΑ για δουλειά… τότε ποιά είναι; «Παχυλό» μισθό θα δίνει αμοιβή ο ιδιοκτήτης hot κομμωτηρίου στην Πάτρα, σε  όσους και όσες θα έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση και γνώσεις κομμωτικής και θέλουν να εργαστούν!


Θα σε χτενίζουν και θα σε κουρεύουν τα πιο ωραία αγόρια και κορίτσια… στο πιο hot κομμωτήριο της πόλης, εν ολίγοις.


Η αγγελία για εργασία γράφει το εξής: «Ψάχνεις δουλειά και είσαι κομμώτρια; Τότε έλα σε εμάς για να εργαστείς στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Αμοιβή 1500 – 2000 ευρώ. Θα επιλέξουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Με πτυχίο κομμωτικής. Μόνο για άνδρες!»


1009538.jpg
Στην ίδια εφημερίδα υπάρχει και δεύτερη αγγελία που αναζητά αγόρια- κομμωτές: «Ζητούνται εμφανίσιμα αγόρια, άνω των 18 ετών με γνώσεις γυναικείας κομμωτικής για να εργαστούν στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας».


1009540.jpg
Ναι… καλά διαβάσατε στην αγγελία! Μέχρι 2.000 ευρώ το μήνα θα φτάνει ο μισθός!


«Ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και είδαμε πως λειτουργούν τέτοιου είδους κομμωτήρια. Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του νέου κομμωτηρίου, το οποίο αναμένεται να ανοίξει μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων.


Το hot κομμωτήριο «έχει κυκλοφορήσει» στο εξωτερικό με τις κομμώτριες να δουλεύουν γυμνόστηθες ή με εσώρουχα. Αναμένεται να δούμε τι θα φορούν στην Πάτρα…


 Δείτε φωτογραφίες απο  κομμωτήρια στο εξωτερικό  


 Star.gr  


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X