Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Πατέρας δύο ανήλικων με τον φίλο του βίαζαν νεαρό με νοητική στέρηση
Πατέρας δύο ανήλικων με τον φίλο του βίαζαν νεαρό με νοητική στέρηση  thumbnail

Πατέρας δύο ανήλικων με τον φίλο του βίαζαν νεαρό με νοητική στέρηση

Η υπόθεση αφορά σε 3 συγχωριανούς, γνωστούς στην τοπική κοινωνία, ενώ οι 3 μεταξύ τους υπήρξαν για ένα διάστημα και συνάδελφοι, καθώς εργαζόντουσαν σε οικοδομικές εργασίες.


Στο δημοσίευμα του 'ΠΟΛΙΤΗ' αναφέρονται εξωπραγματικές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που άφησαν εμβρόντητο και τη σύνθεση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας.


Μέχρι της παρούσης οι κατηγορούμενοι αρνούντο την ενοχή τους, όμως χθες η υπόθεση πήρε οριστικά πλέον άλλην τροπή, με τους δύο Ε/κ 24 και 35 ετών να παραδέχονται την ενοχή τους, ζητώντας μέσω των συνηγόρων τους ν' αλλάξουν τις μαρτυρίες τους, παραδεχόμενοι την ενοχή τους στην κατηγορία που τους αποδίδετο.


Έτσι η κατηγορούσα αρχή προέβη σε εκ νέου κατηγορία εις βάρος τους ότι από Οκτωβρίου του 2013 μέχρι και Ιανουαρίου του 2014, ερχόντουσαν σε παράνομη συνουσία με τον 25χρονο νεαρό με νοητική στέρηση.


ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Όπως αναφέρθηκε στην δίκη που διεξήχθη σε δημόσια συνεδρία όλα συνέβησαν στην οικία του νεαρότερου εκ των δύο κατηγορουμένων και με μεθοδευμένο σχέδιο "αποπλάνησης" του 25χρονου με νοητική στέρηση.


Συγκεκριμένα, τον παρέσυραν στο σπίτι του 24χρονου, όπου και έβαλαν να παίξει πορνογραφική ταινία, την οποία παρακολούθησαν και οι τρεις μαζί. Εν συνεχεία, ήρθαν και οι τρεις μαζί ταυτόχρονα σε συνουσία.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε εις βάρος των δύο και κατόπιν εμπειρογνωμοσύνης ιατροδικαστή στον 25χρονο, επιβεβαιώθηκε η συνουσία.


Με την υπεράσπιση να ετοιμάζει εκ νέου τις αγορεύσεις της για την 17 Νοεμβρίου, το δικαστήριο εν τω μεταξύ έχει ζητήσει την συνδρομή του Γραφείου Ευημερίας προκειμένου να καταρτιστεί έκθεση για τους δύο κατηγορούμενους ώστε να αξιολογηθούν περαιτέρω κάποια στοιχεία στην επιβολή της ποινής, η οποία για την περίπτωση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ατόμου με νοητική στέρηση, ενδέχεται να ανέλθει μέχρι και τα 14 χρόνια φυλάκισης.


ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ


Όπως πληροφορηθήκαμε από τον 'ΠΟΛΙΤΗ', οι δύο υπόδικοι όταν άλλαξαν την στάση τους και εκδήλωσαν την επιθυμία να παραδεχθούν την ενοχή τους, απάντησαν σε εκ νέου ερώτηση για το συμβάν από πλευράς κατηγορούσας Αρχής με ένα "ξερό" παραδέχομαι…


 


Madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X