Ουντότζι: «Ο Άρης μου χρωστάει, ο ΠΑΟΚ θα περάσει»!

O Σαλόζε Ουντότζι μίλησε στον «Arena FM» για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ και αποκάλυψε ότι ο Άρης του χρωστάει ακόμη χρήματα, ενώ τόνισε ότι ο δικέφαλος θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Europa League

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Άρης μου χρωστάει χρήματα ακόμη και τώρα, αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το σωματείο και τους φιλάθλους. Όταν κάνεις μια δουλειά πρέπει να σε βοηθούν να ανταπεξέρχεσαι. Αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησα από την ομάδα. Είναι άσχημο που τώρα ο Άρης βρίσκεται στην Γ΄ εθνική αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο επιθετικός της Ντιναμό Μινσκ. 

«Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά δεν φοβόμαστε. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει η λέξη φόβος. Ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα και έχει τον σεβασμό μας. Δεν φοβόμαστε κάποιο συγκεκριμένο παίκτη καθώς το σύνολο κάνει τη διαφορά», ήταν τα λόγια του επιθετικού της Ντιναμό Μινσκ, που δεν παρέλειψε να εκφράσει την πίστη του ότι οι «ασπρόμαυροι» θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. 

«Πιστεύω πως θα περάσει ο ΠΑΟΚ. Η Γκινγκάμπ είναι τυχερή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος με τους Γάλλους. Όχι μόνο θέλω αλλά και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Όσον αφορά την έκβαση του αυριανού αγώνα, το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, θα παίξουμε και εμείς για την δική μας ομάδα και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα», δήλωσε ο 28χρονος Νιγηριανός που στη συνέχεια μίλησε για τον προσεχές αγώνες με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σκόνδρα. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόοδο του Γιάννη Σκόνδρα. Έχει γίνει ένα πολύ καλό μπακ με πολύ καλές προωθήσεις και σέντρες. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι», είπε, ενώ τέλος τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

«Απόλαυσα το πέρασμα μου από την Ελλάδα. Είχε πολύ ωραίο καιρό, έκανα φίλους, μου άρεσε το διάστημα που έπαιξα ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο πως θέλω να αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα», κατέληξε. 

Σχετικά άρθρα