Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδας, από 12/12 έως 18/12
Τα SOS της εβδομάδας, από 12/12 έως 18/12 thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας, από 12/12 έως 18/12

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως "δέσμες πιθανοτήτων", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του "συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις "στόχος" μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που "κλείνουν" με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να "απλωθεί" χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


Από 12/12 έως 18/12
Το επταήμερο έχει αρκετά θετικές προδιαγραφές για την καθημερινότητα σου, κυρίως εξ αιτίας του ενεργού Δία, ο οποίος δείχνει πρόθυμος να σε βοηθήσει στις ποικίλες υποθέσεις σου.
Παράλληλα όμως αναμένονται εντάσεις, συγκρούσεις και ακραία φαινόμενα, με κύριο "υποκινητή" τον Άρη.


Κατ' αρχήν, η διέλευση του από την 7η -8η μοίρα του Υδροχόου μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά καταλυτική. Για την Ελλάδα εκεί ακριβώς "έπεσε" η ακμή του 4ου οίκου στην Ηλιακή έκλειψη του περασμένου Οκτωβρίου και με το πέρασμα του Άρη δεν αποκλείεται να έχουμε μια δραστική ενεργοποίηση της. Αυτό θα σημάνει μια σοβαρή αναταραχή στο εσωτερικό μέτωπο αλλά και στις πολιτικές-οικονομικές υποθέσεις της χώρας. Ακόμη "παίζει" δυνατά μια διακεκριμένη φυσική καταστροφή ή ένα σοκαριστικό δυστύχημα.


Επιπλέον, οι "κρυφές" όψεις του Άρη με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα με τον Ποσειδώνα, φέρουν το σπέρμα ειδικών καταστάσεων και κινδύνων.
Επί προσωπικού βέβαια, ακόμη κι αν σε εμπλέξουν σε ακρότητες κάθε είδους, ο δικός σου ρόλος είναι να… νικήσεις! Από άποψη στρατηγικής καλείσαι να είσαι υποψιασμένος και επαρκώς εξοπλισμένος, να "τρέξεις" κάποιες καταστάσεις, πριν πιαστείς στον ύπνο και φυσικά να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα. Απλά να θυμάσαι ότι το θάρρος και η τόλμη σου θα πρέπει να συνοδεύονται από την καλή γνώση του αντικειμένου με το οποίο ασχολείσαι. Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμη κι ένας θεωρητικά "υγιεινός περίπατος", μπορεί να εξελιχθεί σε δεινή "ήττα".


Παραμένοντας στο μέτωπο των αργών πλανητών, ίσως πρέπει να υπολογίσεις και την "προίκα", που παραλαμβάνεις από τις όψεις της Πέμπτης, οι οποίες ωστόσο σε αφορούν επί προσωπικού, μόνον αν ανήκεις στις ζωδιακές ομάδες που επηρεάζονται άμεσα και αναγράφονται μετά από κάθε όψη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X