Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Έχουν παραγγείλει τα λογότυπα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου
Έχουν παραγγείλει τα λογότυπα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου thumbnail

Έχουν παραγγείλει τα λογότυπα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου

Οι λέξεις "Κίνημα" και "Αλλαγή" στην ονομασίαΣτη διάσπαση βαίνει πλέον και τυπικά το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης Προέδρου για να καταλήξει στις αποφάσεις του.

Παρά τις διαμεσολαβητικές προσπάθειες εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον οποίο συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ψηφοφορίας, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει το νέο κόμμα τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", οι επιτελείς του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου εκτιμούν ότι οι λέξεις "Κίνημα" και "Αλλαγή" χωρούν στην ονομασία του νέου κόμματος και έχουν ήδη παραγγείλει λογότυπα. Στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου εκτιμά ότι έως το τέλος της εβδομάδας η γέννηση του νέου κόμματος θα είναι πραγματικότητα. 

Σε συσκέψεις του Γιώργου Παπανδρέου με το επιτελείο του, έχουν ολοκληρωθεί η συγγραφή της διακήρυξης του κόμματος, η ονομασία και τα χρώματα που θα το συνοδεύουν.


 

Newsbeast.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X