Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε το βίντεο
Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε το βίντεο thumbnail

Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε το βίντεο

Τα πρώτα συμπεράσματα από το πρώτο τηλεοπτικό του σποτ


Στον αέρα από την Κυριακή τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ των δύο μεγάλων κομμάτων: του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Οι διαφορές τους εμφανείς με τη ΝΔ να στηρίζεται στο πρόσωπο του Αντ. Σαμαρά σε αντίθεση μ’ αυτό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει γενική απεύθυνση.Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ομολογουμένως εξέπληξε με τη λογική που ακολούθησε η επικοινωνιακή του ομάδα. Αισιοδοξία, ήρεμοι τόνοι, διακριτική μουσική υπόκρουση, καθησυχαστικό σπικάζ. Απευθύνεται, όπως γίνεται φανερό από το πρώτο δευτερόλεπτο, στο λεγόμενο μεσαίο χώρο, τους αναποφάσιστους που ταλαντεύονται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και, πιθανόν, να καταλήξουν στο Ποτάμι. Τη λεγόμενη «κινούμενη άμμο» των ψηφοφόρων.


Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ξεφεύγει από την πεπατημένη των κομμάτων της Αριστεράς. Επιχειρεί να επικοινωνήσει με πλατιά ακροατήρια με στόχο την αυτοδυναμία η οποία πιθανόν να είναι οριακή και χρειάζεται το ένα – δύο τοις εκατό που θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την πλειοψηφία στη Βουλή. Άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος τους, ο Αλ. Τσίπρας, δήλωνε στη Real News, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «κυβέρνηση όλων των ελλήνων και όχι μιας παράταξης».


www.enimerosi24.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X