Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Eκπτώσεις στις τιμές στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στα ΚΤΕΛ λόγω εκλογών!
Eκπτώσεις στις τιμές στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στα ΚΤΕΛ λόγω εκλογών! thumbnail

Eκπτώσεις στις τιμές στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στα ΚΤΕΛ λόγω εκλογών!

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής αναμένονται μετακινήσεις ψηφοφορών στην επαρχία για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.


Στο πλαίσιο αυτό τόσο τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ όσο και αυτά για την γέφυρα Ρίο-Αντίρριο θα έχουν εκπτώσεις, όπως ανακοινώθηκαν αρμοδίως.


Σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, δίδονται οδηγίες προς τα ΚΤΕΛ για την άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των εφόρων τους, στους τόπους διορισμού τους, καθώς και για 25% έκπτωση επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων στους επιβάτες, το διάστημα από 23 έως 27 Ιανουαρίου.


Επίσης, αναφορικά με την γέφυρα Ρίο-Αντιρρίου "Χαρίλαος Τρικούπης" θα ισχύσει η 10ωρη εκπτωτική κάρτα "ΜΑΖΙ", για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος οδηγός να περάσει από την γέφυρα και μέσα σε 10 ώρες να επιστρέψει για να ξαναπεράσει πληρώνοντας 13.50 ευρώ συνολικά. Η κανονική τιμή για την διέλευση στην γέφυρα είναι στα 13.20 ευρώ για επιβατικά αυτοκίνητα.πηγή: axortagos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X