Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες μέχρι τη 1 Φεβρουαρίου
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες μέχρι τη 1 Φεβρουαρίου  thumbnail

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες μέχρι τη 1 Φεβρουαρίου

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015


Αφροδίτη στους Ιχθείς


Νέος κύκλος επεισοδίων, αυτή τη φορά με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, έρχεται να εξισορροπήσει τις ενέργειες και να ανεβάσει τον δείκτη του συναισθήματος ακόμα πιο ψηλά! Δημιουργεί την ανάγκη να δώσεις, να πάρεις, να ανταλλάξεις τις στιγμές σου, τη διάθεσή σου, την αγάπη σου, άδολα, γενναιόδωρα, χωρίς μικρότητες και συμβιβασμούς… έτσι όπως της πρέπει της αγάπης!

 

Η Αφροδίτη εδώ έρχεται να βοηθήσει το πλανητικό σκηνικό, που έχει προκαλέσει αρκετές δυσκολίες στη συναισθηματική μας ζωή, αλλά και στα οικονομικά θέματα, που την περίοδο αυτή για πολλούς βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους. Βεβαίως, αυτό θα γίνει μετά τις δύο δύσκολες όψεις της με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, που πραγματοποιούνται κατά την είσοδό της στο νέο της σπίτι.

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό


Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό την Τετάρτη, φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης και οργανώνει το κατάλληλο σκηνικό, για να έρθουν κοντά τα πρόσωπα εκείνα, που κάτι έχουν να πουν μεταξύ τους, κάτι να συζητήσουν και κάτι να ξεκαθαρίσουν… Νέες ευκαιρίες σε παλιές υποθέσεις έρχεται να ανοίξει η όψη και να μας φέρει κοντά σε άτομα, με τα οποία για κάποιο λόγο έχουμε απομακρυνθεί, η… καρδιά μας όμως χτυπά ακόμα για αυτά…

 

Ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικά μηνύματα που έρχονται στο κινητό, ξαφνικές συναντήσεις εκεί που δεν το περιμένεις, σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσεις για μια ακόμα φορά, να μιλήσεις, να ξεκαθαρίσεις και να επανεντάξεις ενδεχομένως το πρόσωπο αυτό στη ζωή σου! Οι παλιοί έρωτες βγαίνουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, για να διεκδικήσουν και πάλι μια θέση στη ζωή σου, μια θέση που τελικά δεν την έχασαν ποτέ, γιατί ήταν πάντα στο μυαλό σου και στην καρδιά σου!

 

Όμως λίγο παρακάτω την ημέρα της Παρασκευής η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο, αναστατώνοντας για μια ακόμα φορά την ερωτική ζωή, και δημιουργώντας εκείνες τις αποστάσεις που χρειάζονται για να επανεξετάσεις τα δεδομένα σου…

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα


Παράλληλα, η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή αλλά και το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα ενισχύσουν την επικοινωνία και θα βοηθήσουν στην πιο εύκολη διευθέτηση των όποιων θεμάτων προκύπτουν. Παράλληλα, ο ερωτισμός που πλανιέται στην ατμόσφαιρα μπορεί να προσφέρει τις δικές του εναλλακτικές ευκαιρίες στις σχέσεις, μια και η επιθυμία θα είναι πιο ισχυρή από τη λογική!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα


Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου μας υποδέχεται με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα! Το όνειρο ντύνει τις διαθέσεις και τα πρόσωπα… Τα φέρνει στα μέτρα που θα επιλέξεις εσύ και θα δώσει τις διαστάσεις που εσύ θέλεις στα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου τις ημέρες αυτές… Και βέβαια, είναι η δική σου οπτική γωνία που κάνει τη διαφορά, δημιουργώντας τις εικόνες που θέλεις να δεις μπροστά σου και όχι αυτές που είναι στην πραγματικότητα! Γιατί αυτή η πραγματικότητα μπορεί να σε απογοητεύσει και είναι στο χέρι σου να την αλλάξεις!

 

Η όψη μιλάει για έρωτες ονειρικούς, φευγάτους, που μοιάζουν να έχουν βγει από το παραμύθι της ψυχής μας και θα μας ταξιδέψουν στη χώρα των επιθυμιών μας… Το πρόβλημα πάντα είναι στην επόμενη μέρα, όταν θα καταλάβεις πως η άμαξα θα ξαναγίνει κολοκύθα και ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσά θα γίνει ένας απλός άνθρωπος, με αδυναμίες και ελαττώματα…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας


Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ακόμη κι αν τα πράγματα να αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται, χρειάζεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες, για να μπορέσεις να κατευθύνεις τις εξελίξεις εκεί που θέλεις!

 

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες σηματοδοτεί μια περίοδο θετικών εξελίξεων, που να σε βοηθήσει να αναδιοργανωθείς, να ανασυνταχθείς και να ανοίξεις έναν νέο κύκλο στα ενδιαφέροντά σου, στις σχέσεις σου, στις επαφές σου και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, βελτιώνεται η ψυχολογία σου και έλκει πιο χαρούμενες, φωτεινές και αισιόδοξες καταστάσεις στη ζωή σου, ανανεώνοντας την ροή στα θέματα της αισθηματικής σου ζωής. Νιώθεις πιο σαφής και πιο ξεκάθαρος, ως προς την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις. Πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και οι ευκαιρίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά σε ένα όνειρό σου ή μια επιθυμία σου.

 

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα και κάποιων ξαφνικών οικονομικών διευκολύνσεων. Ενδεχομένως, κάποια οικονομικά θέματα, τα οποία διαπραγματευόσουν και στο παρελθόν, τώρα να επανέλθουν, για να ανοίξουν έναν νέο κεφάλαιο, με καινούργιες δυνατότητες, που φαίνεται πως θα σου προσφέρουν μια σημαντική ανάσα!

 

Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία και στα ερωτικά σου. Ένα πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου, εγείροντας έντονες συγκινήσεις και αναταράξεις, που όχι μόνο δεν σε αφήνουν αδιάφορο, μα δημιουργούν και το ιδανικό κλίμα γύρω σου, αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις όμορφα, ζεστά και να μπορέσεις να εκφράσεις πιο εύκολα και εσύ από τη μεριά σου αυτό που νιώθεις!

 

ΥΓ. Ακόμα και αν δυσκολευτείς με θέματα που αφορούν την οικογένειά σου, τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, ή και τα εργασιακά σου, είναι στο χέρι σου να κινηθείς με ευελιξία, έτσι ώστε να μπορέσεις να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, χρειάζεται να δώσεις χρόνο και να μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί δεν είναι προς το συμφέρον σου!

 

Πάντως, η ανταλλαγή συναισθήματος με έναν Ιχθύ, ομορφαίνει πολύ και την καθημερινότητά σου και την ψυχή σου! Ποια ερωτική ευκαιρία έρχεται για σένα, Καρκίνε; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, τώρα είναι η εποχή που περίμενες, για να βγάλεις προς τα έξω το συναίσθημά σου, τις επιθυμίες σου, αλλά και τον έντονο ερωτισμό σου! Όλα συνηγορούν σε μια σημαντική μεταστροφή, αρχικά της διάθεσής σου και μετά της τύχης!

 

Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, που σου ανοίγει μια πολύ μεγάλη και σημαντική πόρτα και κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα, πιο χαρούμενη και πιο αρμονική! Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να είσαι εκεί, παρών στα γεγονότα και τις εξελίξεις που διαδραματίζονται και που κάθε άλλο παρά αδιάφορες είναι, αφού βάζει το χέρι της και η θεά τύχη, κάνοντας ακόμα πιο ενδιαφέρον το σκηνικό! Δεν αποκλείεται κι ένα ξαφνικό κέρδος ή μια σημαντική οικονομική ανταμοιβή, που έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις ενισχύοντας την καλή σου διάθεση και το χαμόγελό σου!

 

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βεβαίως, η ερωτική σου ζωή. Η διάθεσή σου έλκει συγκεκριμένα πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα, ανοίγοντας τον δρόμο για να έρθουν κοντά σου και να ενισχύσουν το συναίσθημά σου με την παρουσία τους! Ένας έρωτας γεμάτος πάθος, ένταση, αλλά και τρυφερότητα φαίνεται να σου χτυπά την πόρτα και να φέρνει δυνατές ερωτικές συγκινήσεις, από αυτές που ταιριάζουν στην έντονη φύση σου…

 

ΥΓ. Πάντως σε ό,τι ζεις τώρα, καλό είναι να δώσεις χρόνο και να μην παρασυρθείς από αυτό που νιώθεις. Καλύτερα προς το παρόν να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε νέα πρόσωπα, γιατί παρακάτω μπορεί να ανακαλύψεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νόμιζες ή όπως φαίνονται. Δεν αποκλείεται επίσης, ένα πρόσωπο από το παρελθόν να επανέλθει στη ζωή σου αυτές τις μέρες, ξεσηκώνοντας πάλι εκείνα τα συναισθήματα, που όσος χρόνος κι αν έχει περάσει, δεν λένε να καταλαγιάσουν μέσα σου!

 

Περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί εδώ μπορεί να προκύψουν καταστάσεις ή εξελίξεις, που με κάποιο τρόπο θα σε προβληματίσουν. Απόφυγε το ρίσκο ή τις επενδύσεις και τα ανοίγματα, για τα οποία δεν είσαι σίγουρος. Η Αφρίδιτη στους Ιχθύες αναστατώνει την ερωτική σου ζωή. Μάθε τι θα σμυβεί στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 

 


 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X