Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ελπίδες για τον 20χρονο Βαγγέλη
Ελπίδες για τον 20χρονο Βαγγέλη thumbnail

Ελπίδες για τον 20χρονο Βαγγέλη

  Ένα τηλεφώνημα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη προκάλεσε αναστάτωση και άμεση κινητοποίηση του ίδιου και της ομάδας του που συνεχίζουν τις προσπάθειες τους εδώ και μέρες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη.  


Μία γυναίκα κάτοικος Πειραιά ισχυρίστηκε ότι είδε το Βαγγέλη ή τουλάχιστον κάποιον που του έμοιαζε και φορούσε τη μπλούζα που εκείνος φορούσε την ημέρα της εξαφάνισή τους. Όπως είπε στον κ. Τσούκαλη έπεσε πάνω σε ένα νεαρό ο οποίος ήταν φανερά καταβεβλημένος έξω από τη στάση του ηλεκτρικού σταθμού στον Πειραιά και ζητούσε ευγενικά χρήματα γιατί ήθελε να κόψει εισιτήριο.  


Όπως γράφει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, η γυναίκα αυτή την οποία και συνάντησε η ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη είναι σχεδόν σίγουρη ότι το αγόρι που είδε ήταν ο Βαγγέλης ή τουλάχιστον κάποιος που του έμοιαζε καταπληκτικά: "Είδα λοιπόν αυτό το νεαρό παιδί, ομολογουμένως ταλαιπωρημένο μου φάνηκε ο οποίος μου ζήτησε, όπως πρόσεξα ότι ζήτησε και από άλλους διερχόμενους από τη στάση του ηλεκτρικού, χρήματα για να βγάλει εισιτήριο.


Τον άκουσα να λέει καθώς απομακρύνθηκα ότι είχε έρθει από τα Γιάννενα και δεν είχε χρήματα μαζί του, κάτι του έτυχε και έψαχνε τρόπο να βοηθηθεί προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για να φύγει. Δυστυχώς λίγο μετά βλέποντας μία φωτογραφία αντιλήφθηκα τι είχα κάνει ή μάλλον τι δεν είχα κάνει. Το παιδί που είδα φορούσε τη μπλούζα του Βαγγέλη αυτή που εκείνος είχε την ημέρα εξαφάνισής του. Πρόσεξα αν και εγώ δεν του έδωσα χρήματα ότι κάποιοι άλλοι εκεί στο σταθμό του δώσανε κάτι, αλλά, δε μπορούσα να βάλω με το μυαλό μου ότι ήταν εκείνος, αν ήταν τελικά". 


  Κατόπιν έγινε αυτοψία σε κάθε στάση του ηλεκτρικού Πειραιάς – Κηφισιά καθώς φαίνεται ότι μπορεί και να υπάρχει μία έστω και μικρή πιθανότητα να βρεθεί κάποιος που να είδε το Βαγγέλη ο οποίος μετά και από αυτή την εξέλιξη πιθανόν να είναι ακόμη στην Αθήνα αν βέβαια προκύψει έστω μία πληροφορία που να πιστοποιεί αυτό το σενάριο για να μπορέσει να βοηθήσει και τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη.  


Το ερώτημα πάντως που προκύπτει -αν τελικώς αποδειχτεί ότι επρόκειτο για αυτόν- είναι το πώς ο 20χρονος κατέληξε στην Αθήνα και ποιος είναι ο πιθανός προορισμός του. Μήπως το εισιτήριο που ήθελε να κόψει ήταν για να επιστρέψει στο σπίτι του στην Κρήτη; Το γεγονός ότι εθεάθη σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας στην περιοχή του Πειραιά πολύ κοντά στο λιμάνι δίνει άραγε μία βάση για την πιθανότητα να προσπαθεί ο νεαρός φοιτητής να βρει τρόπο για να πάει στην Κρήτη; 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X