Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Αυξάνεται συνέχεια η δημοτικότητα Τσίπρα!
Αυξάνεται συνέχεια η δημοτικότητα Τσίπρα! thumbnail

Αυξάνεται συνέχεια η δημοτικότητα Τσίπρα!

Ενισχυμένη εμφανίζεται η δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Ο Πρωθυπουργός συγκεντρώνει 69,5% θετικές και πολύ θετικές γνώμες, αύξηση 42% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, και ο Πάνος Καμμένος 35% θετικές γνώμες, με αύξηση 23%. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει πτώση με ποσοστό  15%, ο Σταύρος Θεοδωράκης 5%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 3% και από 1% οι κύριοι Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος.


Επίσης, το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η διαπραγμάτευση γίνεται σωστά, ενώ στο ερώτημα ποιο συναίσθημα σας προκαλεί πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το 45,5% των ερωτώμενων απάντησε φόβο, το 11% ελπίδα, το 26,5% κανένα συναίσθημα και το 17% δεν πιστεύει πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα.  


Στην προηγούμενη δημοσκόπηση στις 16 – 17 Μαρτίου το 43,5% απαντούσε φόβο, το 14,5% ελπίδα, το 26% κανένα συναίσθημα γιατί δεν θα φέρει κάτι διαφορετικό και το 16% απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.   Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι γίνεται σωστά ενώ σε σχέση με τα δημοσιεύματα για τον Κατρούγκαλο το 56% των ερωτηθέντων  δηλώνουν ότι η υπόθεση τους έκανε κακή εντύπωση.
Πηγή: www.lifo.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X