Τι είναι το «Downhill», η νέα τρέλα που κάνουν με μανία οι νέοι στον Πόρο [βίντεο]   thumbnail

Τι είναι το «Downhill», η νέα τρέλα που κάνουν με μανία οι νέοι στον Πόρο [βίντεο]

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό άθλημα, που αναπτύσσεται ταχύτατα σε όλη την Ελλάδα, συναντάμε στον Πόρο. 


Κατάβαση με ποδήλατα μέσα από όμορφες και δύσκολες διαδρομές, εκτινάσοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Το αποτέλεσμα, όμως, αποζημιώνει.Οι καταβάσεις Downhill και το Urban downhill σου κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα.


Τα παιδιά που πραγματοποιούν το αγαπημένο τους χόμπι, είναι μαθητές Λυκείου και αγαπούν το νησί με διαφορετικό τρόπο. Ο γεωγραφικός χαρακτήρας του Πόρου, τους προσφέρει τη δυνατότητα να αποκαλύπτουν και να περιπλανώνται στο νησί με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο.Τα παιδιά κινηματογραφούν με ειδικές κάμερες που είναι προσαρμοσμένες στα κράνη τους, τις εντυπωσιακές διαδρομές και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το Downhill τα τελευταία χρόνια είναι ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο extreme sport στην Ελλάδα, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να πραγματοποιείται σε διάφορα σημεία της χώρας.


Ο Πόρος φημίζεται για τα καταπληκτικά μονοπάτια και τα γραφικά σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού σε συνδυασμό με το πανέμορφο τοπίο μέσα στο πράσινο, με τα παιδιά να στέλνουν μήνυμα για έναν αγώνα Downhill στο παραδοσιακό νησί τους.
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X