"Και τώρα οι δυο μας" του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο θέατρο Μουσούρη   thumbnail

"Και τώρα οι δυο μας" του Αλεξάντερ Γκέλμαν στο θέατρο Μουσούρη

Η νέα θεατρική χρονιά βρίσκει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη, στο σύγχρονο έργο του Αλεξάντερ Γκέλμαν, "Και τώρα οι δυο μας", από τις 13 Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία και διασκευή του Γιώργου Κιμούλη.


Ο Αντρέϊ Γκλάντγκοφ είναι πολιτικός μηχανικός και διευθυντής σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία. Η Νατάσα Γκλάντγκοφ είναι διανοούμενη και εργάζεται σε βιβλιοθήκη. Τους συναντάμε έπειτα από είκοσι χρόνια γάμου, με το 16χρονο παιδί τους να βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Εκείνος, προκειμένου να αναρριχηθεί κοινωνικά, πάτησε επί πτωμάτων, ξεπουλώντας κάθε ηθική αρχή και αξία. Και η σύζυγός του ακολούθησε ως συνεργός σ' αυτή την πορεία του, με μοναδικό της άλλοθι, το μέλλον του παιδιού τους. Αυτό το τεράστιο πάθος για δύναμη και εξουσία στο εργασιακό χώρο, θα φέρι το ζευγάρι σε αντιπαράθεση με την ίδια την οικογένεια, θα έρθουν ακραίες συγκρούσεις, μέσα σ' ένα παιχνίδι εσωτερικής επιβίωσης.

Μέσα από την οξυδερκή ματιά του συγγραφέα, γινόμαστε μάρτυρες της σημερινής πραγματικότητας, όπου άνθρωποι πνευματικά και ψυχικά αδύναμοι, με εμμονές για εξουσία, δημιουργούν σταδιοδρομίες επί πτωμάτων, καταστρέφοντας ζωές.

   • Τιμές Εισιτηρίων: Τετάρτη & Πέμπτη: €20, €17, €14 (φοιτητικό, νεανικό έως 26 ετών, άνω των 65 ετών), €10 (ανέργων) Παρασκευή: €20, €17, €14 (φοιτητικό) Σάββατο: €22 (βραδινή γενική είσοδος), €17 (λαϊκή απογευματινή γενική είσοδος), €14 (φοιτητικό) Κυριακή: €20, €17, €14 (φοιτητικό) 

  • Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: Ταμείο του θεάτρου Μουσούρη, Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, tickethour.com και στο τηλέφωνο 210893811 

  • Παραστάσεις: Τετάρτη 19:00, Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 21:00, Σάββατο (λαϊκή απογευματινή) 18:00, Κυριακή 21:00 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X