Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/04

Πάμε όμως να δούμε τις προβλέψεις! Τα Ταυράκια αρχίζουν να γιορτάζουν τα γενέθλια τους σήμερα! Ο Ήλιος στο Ζώδιο τους από δω και πέρα θα ευνοεί τους ίδιους αλλά και Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Αιγόκερους!

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, τροποποιεί τις υπάρχουσες καταστάσεις με καθοριστικό τρόπο, προσφέροντας προϋποθέσεις για δημιουργική δράση, που οδηγεί σε σειρά επιτυχιών. Οι νέες προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά θα χρειαστείς μεγάλη προσοχή στην επεξεργασία των δεδομένων, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, οι εξελίξεις είναι σημαντικές και οδηγούν σε νέους δρόμους. Μη φοβάσαι να αποδεχτείς τις αλλαγές που θα προκύψουν, αφού είναι για το καλό σου και θα φέρουν βελτίωση σε ολόκληρη τη ζωή σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με τις νέες συνθήκες. Είναι πιθανό να χρειαστείς αλλαγές στο χώρο κατοικίας σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλοι και συνεργάτες, Δίδυμε, σε βοηθούν να οργανώσεις τα σχέδιά σου και δέχεσαι σημαντική ενίσχυση σε πρακτικό επίπεδο μέσα από την οικογένειά σου. Οι συνθήκες που δημιουργούνται με όλη αυτή τη στήριξη είναι ευνοϊκές για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, το ερχόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο, Καρκίνε μου, και για να αποφύγεις τον κίνδυνο, απαιτείται ουσιαστική αναθεώρηση και αναδιοργάνωση. Εκκρεμότητες που παραμένουν, μπορούν να φέρουν ιδιαίτερα δυσάρεστες συνέπειες, αν δεν τακτοποιηθούν σύντομα. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτο το χρόνο!

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, η κατάσταση βελτιώνεται με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς και καλείσαι να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες, για να φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να περιορίσει το δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει, αλλά άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να δράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν καταφέρεις το ερχόμενο διάστημα, Παρθένε, να συγκεντρωθείς και να εργαστείς μεθοδικά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου στην επιτυχία που επιθυμείς. Μην αφήνεις άτομα να σε παρασύρουν με ασήμαντες παρεμβάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η επιτυχία που έρχεται, Ζυγέ, είναι σημαντική και τα ουσιαστικά αποτελέσματα δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους. Μην απελπίζεσαι και μην αφήνεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις, που θα σε ζημιώσουν χρονικά. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν, εξακολουθούν να καθυστερούν πολύ. Μην ασχολείσαι συνεχώς με κάτι που είναι δρομολογημένο, αλλά άφησε το χρόνο να κυλήσει, όσο παράλληλα θα φροντίζεις την τακτοποίηση άλλων υποθέσεών σου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και η δικαίωση είναι σημαντική για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα υψηλά ιστάμενο και μεγάλου κύρους πρόσωπο, Τοξότη, έχει ενδιαφέρον για την παραγωγικότητα και τη δημιουργική σου δράση, και σκέφτεται να σου αναθέσει κάτι σημαντικό. Δείξε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και φρόντισε η εικόνα σου να είναι η καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο άτομο από την οικογένεια σου, Αιγόκερέ μου, που σε στηρίζει εδώ και καιρό, δείχνει να μην είναι ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα. Μία καλή συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα ρυθμίσει ξανά τη σχέση σας, απομακρύνοντας τον κίνδυνο ρήξης, που μακροπρόθεσμα θα έφερνε αρνητικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έρθουν πολλές αλλαγές, Υδροχόε, και οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου θα είναι μεγάλες, παρόλο που θα μπορέσεις τελικά να ανταποκριθείς. Η απομάκρυνση από τον κοινωνικό σου περίγυρο είναι το αποτέλεσμα της αδιάκοπης εγρήγορσής σου. Προσπάθησε, λοιπόν, να εξηγήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις συνθήκες που βιώνεις.

ΙΧΘΥΣ: Η σκληρή αντιμετώπιση που δέχτηκες, Ιχθύ μου, είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η αυτοπεποίθησή σου και να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές. Τώρα πια όμως, όλα φαντάζουν μακρινό παρελθόν. Η δύναμη που έδειξες αναγνωρίζεται από τον περίγυρό σου και γίνεται αφορμή για την ευτυχία που πλησιάζει!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 20/04 

 

Σχετικά άρθρα