Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 20/04

Τι αποκαλύπτουν οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα; Για κάποια ζώδια η μέρα κυλάει πολύ όμορφα με ωραίες εκπλήξεις ενώ σε άλλα επιφυλάσσει εντάσεις και δυσκολίες…Σε ποια κατηγορία ανήκεις; Δες το ζώδιό σου και προφυλάξου από κακοτοπιές!

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Πάψε λοιπόν να μιλάς πριν σκεφτείς πρώτα, γιατί άθελά σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αποφασιστικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπό σου, για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες επικρατούν και εξακολουθούν να σας στεναχωρούν. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ειδικά αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το ερωτικό σκηνικό που θα φτιάξει σήμερα το ταίρι σου για να περάσετε το βράδυ σας, θα πάρει μακριά οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα για τη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, και η διάθεσή σου θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μία έκπληξη από άτομο του παρελθόντος, που δικαίως θα σε βάλει σε σκέψεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου, ενώ αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου και καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει. Μην κάθεσαι λοιπόν στο σπίτι, περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα. Δραστηριοποιήσου!

ΖΥΓΟΣ: Μην τραβάς πολύ το σχοινί στη σχέση σου, γιατί κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και δεν θα σου αρέσουν. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι στην ζωή σου, μην παρατάς τις προσπάθειες που κάνεις και πολύ γρήγορα οι κόποι και η επιμονή σου θα ανταμειφθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που νιώθεις σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σου μπορεί να γίνει και καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει και εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες. Μην έχεις συνέχεια στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να ασχοληθείς και να νοιαστείς πραγματικά για τον σύντροφό σου. Εσύ, φίλε Τοξότη, που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις για τα πραγματικά σου αισθήματα. Η ημέρα σε ευνοεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Εσύ φίλε Αιγόκερε που δεν είσαι σε μόνιμο δεσμό, μην τρελαίνεσαι και στεναχωριέσαι, αλλά προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Κάπου ανάμεσά τους θα είναι και αυτός ή αυτή που αναζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην διστάσεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των Υδροχόων που έχουν βαρεθεί την μοναξιά τους, να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτήν, αρκεί να δεχτείτε τις ερωτικές προσκλήσεις που σας γίνονται.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα σε περιμένουν πολύ αξιόλογες γνωριμίες, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό σπίτι!

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/04

 

Σχετικά άρθρα