Στρατιώτης παρακολουθεί τη γέννα της κόρης του μέσω FaceTime και συγκινεί

Ο στρατιώτης Brooks Lindsey περίμενε περίλυπος στο αεροδρόμιο. Η πτήση του είχε καθυστέρηση και δεν μπορούσε να είναι παρών στη γέννηση της κόρης του. Εκείνη τη στιγμή δέχθηκε μία βιντεοκλήση από την αίθουσα του τοκετού και μπόρεσε να παρακολουθήσει τις πρώτες στιγμές ζωής του παιδιού του. Το CNNi δημοσιεύει βίντεο με τη συγκινητική σκηνή για τον στρατιώτη.

Here’s the video of Brooks Lindsey watching Millie come into the world ????

Gepostet von Haley Fritz Anne Lindsey am Samstag, 5. Mai 2018

Η σύζυγός του μπήκε σε πρόωρο τοκετό και ο Brooks, που είχε προγραμματίσει να γυρίσει σπίτι του εγκαίρως για να είναι μαζί της την ώρα της γέννας, έπρεπε να πετάξει επειγόντως από το Ντάλας στο Μισισίπι.

Όταν γεννήθηκε η κόρη του ήταν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου. Η γυναίκα του δηλώνει ευτυχής που η πτήση του είχε καθυστέρηση, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσε να τον καλέσει ώστε να δει τη νεογέννητη κόρη τους.

«Χωρίς την καθυστέρηση ο Brooks θα ήταν στον αέρα και δεν θα μπορούσε να λάβει κλήσεις», είπε. Η μητέρα του τον κάλεσε κρυφά από την αίθουσα τοκετού και έτσι κατάφερε να είναι παρών στην τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένειά του.

Πηγή: cnn.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X