Φτέρνισμα και αλλεργική ρινίτιδα πάνε μαζί!

Το συναίσθημα γνωστό: Η μύτη μάς «γαργαλάει», τα μάτια μισοκλείνουν, ανοίγουμε το στόμα μας εισπνέοντας αέρα και… αψού!!! Φτερνιζόμαστε! Γιατί μας συμβαίνει αυτό; Το φτέρνισμα είναι μια αντανακλαστική αντίδραση του εγκεφάλου μας σε οποιαδήποτε ενόχληση νιώσει η μύτη μας. Βακτήρια, μικρόβια, γύρη ή σκόνη προσκολλώνται στο ρινικό μας πέρασμα και το φτέρνισμα είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο οργανισμός μας για να τα αποβάλλει.

Είναι συναρπαστικός αυτός ο μηχανισμός άμυνας του οργανισμού μας ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες! Πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία συμμετέχει όλο το σώμα μας. Ωστόσο, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Γι’ αυτό κάποιοι υπάρχουν άνθρωποι που φτερνίζονται μία φορά ενώ άλλοι πολλές φορές συνεχόμενα.

allergia

Σε όλους μας όμως συμβαίνουν τα παρακάτω:

Μάτια: Το κλείσιμο των ματιών όταν φτερνιζόμαστε είναι μια αντανακλαστική κίνηση του οργανισμού μας. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να φτερνιστεί με τα μάτια του ανοιχτά. Αν δεν έχετε πειστεί, μπορείτε να το δοκιμάσετε την επόμενη φορά!

Καρδιά: Ενάντια σε αυτό που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, όχι, η καρδιά μας δεν σταματά όταν φτερνιζόμαστε. Επιβραδύνεται όμως ο χτύπος της. Μην ανησυχείτε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται καμία αλλαγή!

Μύες-πνεύμονες-λαιμός: Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου οι μύες του στήθους μας πιέζουν τους πνεύμονές μας οδηγώντας τον αέρα προς το πάνω μέρος του σώματός μας. Ο λαιμός μας κλείνει αυτόματα, με αποτέλεσμα ο αέρας να βρει με μεγάλη ταχύτητα από τη μύτη μας-ταχύτητα που μπορεί να φτάσει τα ως και τα 126 χιλιόμετρα την ώρα!

Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι που υποφέρουν από εποχικές ενοχλήσεις, καθώς έχουν εξοικειωθεί περισσότερο με το φτέρνισμα. Ειδικά την άνοιξη, οι πιο συνηθισμένοι «πυροκροτητές» βρίσκονται παντού!

Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει. Το AlergEnd από τη Lanes έρχεται για να δείξει ότι οι εποχικές ενοχλήσεις δεν πρέπει να εμποδίζουν κανέναν να ζει και να απολαμβάνει τη ζωή του! Ποιο είναι το μυστικό της αποτελεσματικότητας και της επιτυχίας του;  Μα, η μοναδική, καινοτόμα σύνθεση του LanesAlergEnd! Περιέχει ψευδάργυρο, καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop® που, χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Δρα μέσα σε μόλις 15 λεπτά, δεν έχει παρενέργειες και είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Η αποτελεσματικότητα και η άμεση δράση του αποδεικνύονται μέσω δύο κλινικών μελετών σε Ελλάδα και Αμερική! Πιο συγκεκριμένα, το LanesAlergEnd είναι το μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων αλλεργικής ρινίτιδας, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε Έλληνες ασθενείς!

Με το LanesAlergEnd  ζείτε με την αλλεργία, όχι με τα συμπτώματά της. Δοκιμάστε το!

Σχετικά άρθρα