BORO_AD_970 × 250

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/08

Η ένταση, οι αρνητικές ξαφνικές αλλαγές και η επικίνδυνη επιθετικότητα του Τετραγώνου Άρη-Ουρανού συνεχίζουν την επιρροή τους! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που θα πρέπει να επιστρατεύσουν ψυχραιμία και υπομονή!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Για κάποια σχέδιά σου που θέλεις να υλοποιήσεις αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, αφού οι υποδομές σου παραμένουν ισχυρές κι είναι θέμα χρόνου το να πετύχεις. Φρόντισε πάντως λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα, τον έχεις παραμελήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις αξιοζήλευτο δυναμισμό, που όμως φέρνει κι έντονο εκνευρισμό για διάφορες καταστάσεις που ακόμη δεν έχεις λύσει. Φρόντισε να μελετήσεις πολύ καλά τις κινήσεις σου και προπάντων να μην κάνεις κάποια βιαστική ενέργεια. Ξεκινάει για σένα μια πολύ θετική περίοδος, που θα δεις πολλά πράγματα στη ζωή σου ν’ αλλάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, φρόντισε να κινηθείς με αρκετό ρεαλισμό, ώστε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν στη λύση των προβλημάτων σου. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί το τελευταίο διάστημα να σ’ έχει προβληματίσει, αλλά σε βεβαιώνω ότι τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, απόφυγε να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα για τα θέματα που σε απασχολούν στη ζωή σου. Πριν πάρεις αποφάσεις, ζύγισε προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να μην καταναλώνεις την ενέργεια σου σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Πάντως σε βεβαιώνω, πως με ό,τι κι αν ασχοληθείς, η επιτυχία θα είναι δική σου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα έχεις τις καλύτερες επιρροές, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί την τελευταία περίοδο. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πολλές δυσχερείς καταστάσεις. Θα έχεις αισιοδοξία και θα θέλεις να κάνεις χαρούμενα τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλα σήμερα θα είναι καλά, Παρθένε, και θα έχεις την αίσθηση ότι οφείλεις να κάνεις πολλά πράγματα για θέματα, που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει, ότι αν δεις κάτι που δε σου αρέσει πάρα πολύ, θα πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί αρνητικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, αφού σε περιμένουν γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν αρκετά. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και σε αγχώνουν αρκετά. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις επαρκή δυναμισμό για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή, αν και το μυαλό σου θα κατακλύζεται από τα πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Η κρίση σου θα είναι σωστή και θ’ αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη μου, θα έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Φρόντισε να βάλεις πολύ αυστηρό προγραμματισμό στη μέρα σου. Κάποια δικά σου άτομα, μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν, για να βγεις από το αδιέξοδο. Είναι ευκαιρία ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις ήδη προετοιμάσει και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πλανήτες, Υδροχόε, σου χαρίζουν την εύνοιά τους για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που υπάρχουν και σε στρεσάρουν ακόμη. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, αλλά και πολύ άγχος. Από σήμερα, ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα είναι πάρα πολλές, αλλά και θέματα που δεν “έστρωναν”, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Διώξε, λοιπόν, το άγχος και την ανασφάλεια, και σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν πολύ καλά.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θ’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά μερικά θέματα, που είναι αυτή την περίοδο αποδιοργανωμένα, οπότε θα νιώσεις καλύτερα. Άρχισε να υλοποιείς σχέδια του παρελθόντος και μη σταματάς. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σ’ ικανοποιήσουν αρκετά. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου, ώστε να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 03/08

Σχετικά άρθρα