Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/08

Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, βάζει τέλος στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις, στα μπερδέματα και στις γκάφες στις μετακινήσεις! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, απολαύστε επικοινωνίες ελεύθερα τις επόμενες ημέρες!

ΚΡΙΟΣ: Πρόσεξε τα λόγια σου σήμερα, Κριέ μου, αφού κάποια παρερμηνεύονται και ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις, μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση που εσύ καθόλου δεν περιμένεις, αλλά πρέπει να διαχειριστείς. Φρόντισε με τη διαλλακτικότητα που έχεις, να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι εύκολο, Ταύρε μου, να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου, μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας που σου διαταράσσει την προσοχή. Μη φέρνεις όμως στο σπίτι σου τα προβλήματα που έχεις έξω από αυτό, με αποτέλεσμα να τα σκέφτεσαι σε ώρες που χαλαρώνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις δίψα για εξέλιξη, δράση και δημιουργία, Δίδυμε. Βιάζεσαι να τα ζήσεις όλα εδώ και τώρα. Βάζεις στόχους και κινείσαι γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να τους κατακτήσεις. Δεν σε τρομάζουν τα εμπόδια, αλλά ούτε και το ρίσκο. Αυτό που δε θέλεις είναι η ήττα κι ο περιορισμός της ελευθερίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέλεις τα πάντα να γίνονται στους δικούς σου, γρήγορους ρυθμούς, Καρκίνε, δε συμβιβάζεσαι, βαριέσαι πολύ εύκολα κι επιδιώκεις στη ζωή σου την αλλαγή και το νέο ξεκίνημα. Έχεις ηγετικές τάσεις, είσαι ακούραστος, αλλά, δυστυχώς, κι η έλλειψη υπομονής είναι βασικό χαρακτηριστικό σου.

ΛΕΩΝ: Είσαι περισσότερος φιλόδοξος, παρά κυριαρχικός, Λέων, έχεις λαμπρές ιδέες, τις οποίες δε διστάζεις να εφαρμόσεις άμεσα. Επιμένεις με σταθερότητα στους προσωπικούς σου στόχους, επιδιώκεις τη διάκριση, την προβολή και την πρωτιά, αλλά μ’ έναν τρόπο όχι τόσο εγωιστικό ή εκκεντρικό, αλλά περισσότερο δημιουργικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το χαμόγελο είναι πάντα στα χείλη σου, Παρθένε, και δεν το βάζεις εύκολα κάτω στις δυσκολίες. Θεωρείς ότι κάθε εμπόδιο στη ζωή εμφανίζεται για να μας δώσει ένα μάθημα και μ’ αυτό τον τρόπο τολμάς να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο, διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία σου! Έχεις καλή μόρφωση, εμπλουτίζεις διαρκώς τις γνώσεις σου και διαθέτεις ευρύ κοινωνικό κύκλο.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι το άτομο, Ζυγέ, που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα ξεχωρίζεις για την πρωτοτυπία σου κι αδυνατείς να υποχωρήσεις ή να συμβιβαστείς με οτιδήποτε σου στερεί την ελευθερία έκφρασης. Στη ζωή σου επιδιώκεις να υπάρχει πάντα δράση, εξέλιξη, περιπέτεια κι αλλαγή, οπότε σήμερα μπορείς πανεύκολα να προσαρμοστείς σε κάθε νέα συνθήκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις καλούς τρόπους, Σκορπιέ, κι επιζητάς στη ζωή σου να υπάρχει η γαλήνη, η αρμονία, η ομορφιά, αλλά και, προπάντων, η σταθερότητα. Προτεραιότητά σου είναι να τελειώσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Σήμερα, θα αργείς κάπως να πάρεις αποφάσεις, επειδή θέλεις κάθε επιλογή σου να είναι κι η σωστή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις τους δικούς σου, κάπως αργούς, ρυθμούς, Τοξότη, ο λόγος σου όμως είναι συμβόλαιο κι όταν πάρεις μία απόφαση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αλλάξεις. Το πείσμα, η επιμονή κι η προσήλωσή σου σε κάτι που θα σου γίνει εμμονή, σήμερα είναι τα επικίνδυνα σημεία που πρέπει ν’ αποφύγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεφεύγεις σήμερα από τις υλιστικές τάσεις, Αιγόκερε, κι επιθυμείς στη ζωή σου να έχεις τα κατάλληλα εφόδια – τα οποία για σένα είναι οι γνώσεις – προκειμένου να χτίσεις μία ζωή πάνω σε γερές βάσεις. Είσαι αρκετά πρακτικός άνθρωπος, έχεις ταλέντο στον προφορικό και γραπτό λόγο, συνδυάζεις με επιτυχία τη λογική με το συναίσθημα και δε θέλεις να αδικείς κάποιον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εξελίξεις στη ζωή σου είναι αργές, Υδροχόε μου, κι αυτό συμβαίνει επειδή τελευταία δεν τολμάς, δε ρισκάρεις και δεν τα πας καλά με τις αλλαγές. Το σίγουρο όμως είναι, ότι είσαι ο άνθρωπος που αργά και σταθερά κατακτά στόχους ζωής και κερδίζει αυτό που τόσο προσδοκά: Τη σταθερότητα.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, αφού είσαι άνθρωπος που κάνει εύκολα νέες γνωριμίες, ενώ μπορεί άνετα να μιλήσει στη γλώσσα κάθε ηλικίας. Στην καθημερινότητά σου καταπιάνεσαι με πολλά, όμως κάποιες φορές μένεις μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων, επειδή επιθυμείς πάντα την ανανέωση, την αλλαγή και την εξέλιξη.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης :

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 21/08

Σχετικά άρθρα