Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 21/08

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου αυτήν την ημέρα, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το αποψινό βράδυ σας, που οι πλανήτες το χρίζουν ιδιαίτερα ερωτικό. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απόφυγε σήμερα να δώσεις υποσχέσεις στο σύντροφό σου, που αύριο δε θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις. Εκδήλωσε τις ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σου και μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις με λόγια που δεν ισχύουν. Οι ελεύθεροι γεμίστε την καθημερινότητα σας με αγαπημένες δραστηριότητες, ώστε να αποφύγετε την ανία και την πλήξη, που τόσο έντονα σας πολιορκούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, πρέπει να βάλεις σήμερα τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, γιατί η διαρκής ενασχόληση σου με την εργασία σου το τελευταίο διάστημα, σε έχουν απομακρύνει από κοντά του και του έχουν δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες. Για σένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αυτό το βράδυ είναι ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

ΛΕΩΝ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου πιο σοβαρά, ώστε να τον απαλλάξεις και να τον κάνεις να νιώσει και αυτός καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, οφείλεις να είσαι ανοιχτός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα στην ζωή σου, γιατί κάτι καλό σου επιφυλάσσει το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και κάνεις τον σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Οι Παρθένοι που έχετε ακόμη μοναξιά στην ζωή σας, προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, γιατί σας περιμένουν καλύτερες μέρες, αν είστε πιο αισιόδοξοι και θετικοί.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή αυτήν την Τρίτη και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να την βελτιώσεις. Δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να ανέχεται τον πεσιμισμό σου και να ακολουθεί τις έντονες ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να εκφράσετε τον ερωτισμό σας πιο δυναμικά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τι θα κάνεις και τι θα πεις, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις στην επικοινωνία σας. Εσύ, φίλε Σκορπιέ, που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σεξουαλικότητα σου σήμερα θα παρασύρει και τον σύντροφό σου σε… ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Αν είσαι μόνος σου, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου, τώρα που τα άστρα ευνοούν την έναρξη ερωτικών δεσμών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε είδους ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα και πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου πολύ σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση, με κατανόηση και αγάπη, γεγονός που σε κάνει και αισθάνεσαι ήρεμος μέσα στη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο, να βγείτε και να κυνηγήσετε την τύχη σας στον ερωτικό τομέα, ώστε να διώξετε μια και καλή την μοναξιά από το πλάι σας.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές. Μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση για να γίνεις περισσότερο θελκτικός…

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/08

 

Σχετικά άρθρα