Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 04/09

ΚΡΙΟΣ: Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική συμπεριφορά σε ό,τι λέει ο σύντροφός σου. Για εσένα, Κριέ, που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, κάποιο άτομο που θα εισβάλει τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα πιστεύω σου αλλά και τη διάθεσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν καλά, φίλε Ταύρε, και θα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις και τον ερωτισμό που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Εσύ που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να τη διώξεις ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα και δες στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος σου, η μέρα θα σου χαρίσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που είσαι μόνος σου, κινήσου με το δικό σου τρόπο και θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν. Η γοητεία σου, φίλε Καρκίνε, είναι αυξημένη και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στην πιο σωστή επιλογή.

ΛΕΩΝ: Τα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις που έχεις να κάνεις με το σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο σύντροφό σου, για να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Για εσένα, φίλε Παρθένε, που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς και μην στεναχωριέσαι άδικα, γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, στα αισθηματικά σου νιώθεις μια ανασφάλεια που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μη βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου. Αν είσαι μόνος, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρασε καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι γιατί μία έξοδος με τους φίλους σου είναι αρκετή για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως για να την διώξεις άμεσα και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη ευνοεί σήμερα τους τολμηρούς…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, φίλε Αιγόκερε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το κατάλληλο ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για κοινά μελλοντικά σχέδια με το σύντροφό σου. Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την τρυφερή συμπεριφορά στο σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακτώντας την ηρεμία που σας λείπει από το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις, ώστε να τους γοητεύσεις με την προσωπικότητά σου.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/09

Σχετικά άρθρα