Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/10

Ο Ερμής σήμερα συναντά την Ανάδρομη Αφροδίτη και φέρνει καταιγισμό από μηνύματα, νέα και συναντήσεις, από παλαιούς έρωτες για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, σου βγαίνει το πείσμα, ακούς τη διαίσθησή σου και κατευθύνεις τους γύρω σου στα δικά σου «θέλω». Έχεις ακατανίκητη πειθώ κι αυτό σε βοηθάει να τους βάλεις όλους σε τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, Ταύρε, κάνεις σήμερα τα ξεκαθαρίσματά σου και μάλιστα, αυτό γίνεται μέσα από τη μεγάλη σιγουριά που εκπέμπεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δε φοβάσαι ν’ αντιμετωπίσεις τους γύρω σου, Δίδυμε, έχεις μεγάλο θάρρος και πλέον βάζεις τους όρους σου. Σήμερα, νιώθεις πιο δυνατός κι αυτό εισπράττουν κι οι γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγχώνεσαι με το παραμικρό, Καρκίνε μου, κι έχεις σήμερα μια ιδιαίτερη ευαισθησία, που αποπνέει τη μέτρια ψυχολογία σου. Οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να βρεις πάλι την ισορροπία σου.

ΛΕΩΝ: Αισθάνεσαι την ανάγκη, Λέων, να προστατέψεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, δίνοντας τη συμβουλή σου. Μην εξάπτεσαι όμως μαζί τους, αν δεν την ακούσουν, καθώς μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να δεχθούν τη βοήθειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσεις σήμερα, Παρθένε, μια συγκεκριμένη πτυχή των εξελίξεων να επηρεάσει τις επιλογές σου. Θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις και σίγουρα θα πράξεις το σωστό, αφού θα σε διακρίνει μια απίστευτη ευφυΐα.

ΖΥΓΟΣ: Θ’ ακούσεις πολλές ιδέες από τους γύρω σου, Ζυγέ, πάνω σ’ ένα θέμα που σε απασχολεί. Αν νιώσεις ότι συγχύζεσαι από τις αντίθετες απόψεις που ακούς, πάρε το χρόνο σου και η λύση θα έρθει πιο σύντομα απ’ όσο περίμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε χρειάζεται να τα βάζεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, Σκορπιέ μου, επειδή διαφωνούν μαζί σου, αφού ούτε σε αδικούν, ούτε σε ακυρώνουν. Θα πρέπει να δεις πιο καθαρά, ότι απλά έχετε διαφορετικές απόψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλεις σήμερα την ηρεμία και την ησυχία σου, Τοξότη, κι αυτό επειδή έχεις ανάγκη να κάνεις την αυτοκριτική σου. Με την ισχυρή σου θέληση, θα ξεκαθαρίσεις ό,τι σε βαραίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταλαβαίνεις, Αιγόκερέ μου, ότι η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα και δε διατηρούμε πάντα εμείς τον έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Χαλάρωσε, λοιπόν, και περίμενε κάποια πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν καθοριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νομίζεις ότι χάνεις τη δύναμή σου, Υδροχόε μου, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Θα συνειδητοποιήσεις, ότι και δύναμη και κουράγιο έχεις, κι όλο αυτό θα σε κάνει να βγεις δυναμικά μπροστά, επιλύοντας μικρά, καθημερινά προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις την αίσθηση σήμερα, Ιχθύ μου, ότι παραπατάς και πως οι καταστάσεις σε κάνουν να χάνεις λίγη από την αίγλη σου. Τελικά όμως θα κινηθείς προς τα δικά σου «θέλω» κι έτσι θ’ ανακτήσεις τη δύναμή σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 15/10

Σχετικά άρθρα