Έκλεψε τις εντυπώσεις η Σμαράγδα Καρύδη στις «Μάγισσες της Σμύρνης» (βίντεο)

Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η παράσταση «Μάγισσες της Σμύρνης» στο θέατρο Παλλάς. Η Σμαράγδα Καρύδη η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση και υποδύεται την Κατίνα έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και για το χορό της που σαγηνεύει.

Οι δημοσιογράφοι εντυπωσιάστηκαν επίσης με το ταλέντο της ηθοποιού και τη ρώτησαν μεταξύ άλλων πόσο δύσκολο της ήταν να μάθει να χορεύει belly dance.

«Δε πήρε πάρα πολύ καιρό. Με τον Δημήτρη τον Παπάζογλου το δουλέψαμε, δε βγήκε δύσκολα. Μπορεί να κρύβω μια Τουρκάλα μέσα μου, μια Κατίνα, με μαγιολίκια κάτι», είπε ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις αληθινές δυσκολίες της παράστασης. «Έχεις καταλάβει πόσες φορές αλλάζω στην παράσταση; 20. Είναι ένας εφιάλτης αυτό που ζω εκεί πίσω. Όταν βγαίνω από τη σκηνή και πάω προς τα παρασκήνια να αλλάξω, έχω δυο και πολλές φορές τρία άτομα που με αλλάζουν, φωνάζω άκρη, γίνεται ένας πανικός, εξαφανίζονται όλοι», είπε. Η Σμαράγδα Καρύδη εξήγησε ακόμα γιατί επέλεξε να φορέσει περούκα και όχι να βάψει τα μαλλιά της μαύρα. «Σκέφτηκα να τα βάψω μαύρα αλλά μου είπαν ότι θα κάνει δυο χρόνια για να επανέλθει στο φυσικό οπότε είπα να μην ταλαιπωρήσω το κεφάλι μου, μπορεί να μου μείνει και κανένα μαλλί στο χέρι και αυτό δε το θέλω», ανέφερε.

Στη συνέχεια με το γνωστό της χιούμορ αποκάλυψε αν έχει μπει ποτέ στον πειρασμό να «μαγέψει» κάποιον από τους άντρες της ζωής της «Δεν έχω αλείψει κανέναν άντρα με μαγικό, είναι όλοι έτσι στεγνοί»

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα