Η Sofía Vergara ομολογεί! Είναι ήδη δύσκολο για μια 50αρα γυναίκα να βρει κάποιον για σύντροφο – «Δεν πρόκειται να γίνω τώρα επιλεκτική γιατί θα μείνω μόνη»

Η Sofía Vergara το παίζει ντροπαλή όταν την ρωτούν αν βγαίνει με κάποιον.

«Ίσως», λέει με ένα πονηρό χαμόγελο (αν και έχει δημοσιεύσει για τον φημολογούμενο αγαπημένο της Justin Saliman). Αλλά η Vergara, 51 ετών, είναι πολύ πιο άμεση όταν πρόκειται για το τι ψάχνει σε μια σχέση.

«Υγεία. Χρήματα. Διασκέδαση. Με παιδιά. Αυτό είναι όλο», προσθέτει η σταρ, η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του φετινού Beautiful Issue. «Αυτό είναι το μόνο που θέλω».

Έχοντας χωρίσει με τον ηθοποιό Joe Manganiello τον περασμένο Ιούλιο μετά από επτά χρόνια γάμου, η Vergara αναγνωρίζει ότι το να βγαίνεις ραντεβού με τη δημοσιότητα είναι πρόκληση. «Επειδή όλα γίνονται τόσο υπερβολικά. Τα πάντα μερικές φορές δεν ερμηνεύονται με τον σωστό τρόπο», εξηγεί.

«Έτσι, η ζωή είναι ήδη δύσκολη. Το να έχεις σχέσεις είναι δύσκολο. Τα προβλήματα είναι δύσκολα. Και μετά να τα βλέπεις εκεί έξω και να αλλάζουν εντελώς, θέλεις να αναρωτηθείς: “Τι συμβαίνει;” Αλλά απλά το συνηθίζεις. Είναι κάτι που συμβαίνει όταν σε ξέρει τόσος κόσμος, οπότε δεν μπορείς να παραπονιέσαι τόσο πολύ».

«Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μπορεί να ακούγονται σαν καλές ιδέες, αλλά δεν είναι»

Έχει, ωστόσο, ένα πρόβλημα που την εμποδίζει: «Όχι άλλα παιδιά». Η απόφοιτος του Modern Family ήταν ειλικρινής σχετικά με την απόφασή της να μην κάνει άλλα παιδιά και πώς αυτό έγινε θέμα στη σχέση της με τον Manganiello (οι δύο τους οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον περασμένο Φεβρουάριο).

«Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μπορεί να ακούγονται σαν καλές ιδέες, αλλά δεν είναι», εξηγεί η ηθοποιός, της οποίας το μοναδικό παιδί είναι ο 32χρονος γιος της, Μανόλο. «Ήμουν ήδη μητέρα. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι καλή μητέρα ή να προσπαθείς να είσαι η καλύτερη μητέρα που μπορείς, και αυτό απαιτεί πολλές θυσίες, απαιτεί πολλή ενέργεια».

Τώρα, «χάρη στην επιστήμη, οι γυναίκες μπορούν πραγματικά να αποκτήσουν μωρά σε μεγαλύτερη ηλικία», προσθέτει. «Πριν, η φύση για κάποιο λόγο έλεγε στο σώμα σας στα 50 ότι βρίσκεστε στην εμμηνόπαυση, ήρθε η ώρα να τελειώνετε με αυτό. Υπάρχει λόγος για τον οποίο η φύση το κάνει αυτό. Αλλά αυτό είναι για μένα και σέβομαι απόλυτα το να θέλει κάποια να γίνει μαμά μετά τα 50. Δεν πίστευα ότι λόγω της καριέρας μου, του τρόπου που ζω τη ζωή μου, του τρόπου που ήταν ο γάμος μου, ήταν δίκαιο να φέρω ένα παιδί στον κόσμο και να μην μπορώ να δώσω το 100%».

Θα έβγαινε λοιπόν ξανά με κάποιον από το χώρο του θεάματος; «Ναι, φυσικά. Θέλω να πω, είναι ήδη δύσκολο για μια πενηντάρα γυναίκα να βρει κάποιον», λέει γελώντας. «Δεν πρόκειται να γίνω τώρα επιλεκτική σχετικά με το ‘Ω, μπορεί να είναι μόνο γιατρός. Ω, μπορεί να είναι μόνο αστροναύτης’. [Γέλια] Όχι, εννοώ ότι δεν είμαι τόσο επιλεκτική».

Και η ηθοποιός λέει ότι είναι ανοιχτή στο να ξαναπαντρευτεί: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον».

Σχετικά άρθρα