Η Έμμα Στόουν δήλωσε ότι θέλει να την αποκαλούν με το πραγματικό της όνομα και αποκάλυψε ποιο είναι αυτό

Η Έμμα Στόουν αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα και ότι προτιμά να την αποκαλούν με αυτό παρά με το καλλιτεχνικό της, με το οποίο είναι γνωστή.

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ήταν ειλικρινής σχετικά με το δίλημμα του ψευδώνυμου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Curse», Νέιθαν Φίλντερ, στο Hollywood Reporter την Τετάρτη.

Καθώς η συζήτηση ξετυλίγονταν, ο Νέιθαν αναφέρθηκε επανειλημμένα στην Έμμα ως «Έμιλι», το γενέθλιο όνομα της, με αποτέλεσμα το περιοδικό να ρωτήσει αν κάποιος άλλος στη βιομηχανία την προσφωνεί με αυτό το όνομα.

«Όταν τους γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι το κάνουν», είπε η σταρ του Χόλιγουντ, πριν παραδεχτεί ότι άλλαξε το όνομά της επειδή μια άλλη ηθοποιός που ονομαζόταν Έμιλι Στόουν ήταν ήδη μέλος του SAG-AFTRA.

«Τότε φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια», πρόσθεσε η 35χρονη Έμμα. «Για κάποιο λόγο, είπα, “Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Απλώς φώναξέ με Έμιλι”. Ο Νέιθαν με αποκαλεί Εμ, κάτι που είναι πιο εύκολο».

Ρωτήθηκε επίσης αν θα διόρθωνε έναν θαυμαστή που θα την αποκαλούσε «Έμιλι» αντί για «Έμμα». Η ηθοποιός απάντησε: «Όχι. Θα ήταν τόσο ωραίο. Θα ήθελα να είμαι η Έμιλι».

Πώς προέκυψε το «Έμμα»;

Το 2018, η Στόουν αποκάλυψε το σκεπτικό της για την επιλογή του ονόματος «Έμμα», αναφέροντάς το ως φόρο τιμής στις Spice Girls.

«Μεγαλώνοντας, ήμουν σούπερ ξανθιά και το πραγματικό μου όνομα είναι Έμιλι, αλλά ήθελα να με λένε Έμμα λόγω του Baby Spice, και μάντεψε τι; Τώρα είμαι», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

«Δεν ήταν απαραίτητα εξαιτίας της, αλλά ναι, στη Β’ δημοτικού, πήγα στη δασκάλα την πρώτη μέρα και της ζήτησα να με φωνάξει Έμμα; Ναι το έκανα. Και ήταν λόγω της Έμμα Λι Μπάντον από τις Spice Girls; Ναι, ήταν».

Σχετικά άρθρα