Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 26/10

ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Και αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι δίπλα σου, η μέρα σε ευνοεί και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν είσαι Δίδυμος, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Αν πάλι είσαι μόνος, βγες από το καβούκι σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

ΛΕΩΝ: Στη σχέση σου υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως από τις τόσες πολλές δραστηριότητες που έχεις, μπορεί να έχεις χαθείς λίγο με το σύντροφό σου και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλησιάσεις. Και αν δεν έχεις βρει σύντροφο, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα σε ευνοήσουν να πετύχεις αυτό που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που σε απασχολούσαν σε σχέση με το ταίρι σου, να αρχίζουν να λύνονται. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί η σημερινή μέρα σου δίνει τόσο μεγάλη γοητεία που μπορεί να κατακτήσει όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου και θα κάνεις πολλές καρδιές να λυγίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο σύντροφό σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, δες τι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση σου και άλλαξε το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις την κατάσταση στη μοίρα της δεν θα καταφέρεις τίποτα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε πιο κοινωνικός σήμερα και δεν θα χάσεις! Η μέρα ευνοεί βόλτες και φλερτ και ίσως μάλιστα ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς…

ΙΧΘΥΣ: Αν ανήκεις στους Ιχθείς, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/10

Σχετικά άρθρα