Ποιο ζώδιο θα διάλεγες για να γίνει ο καλύτερος φίλος σου;

Μπορεί να είσαι από τους τύπους που έχουν λίγους φίλους και καλούς ή μπορεί να σου αρέσει να συμμετέχεις σε μεγάλες παρέες, όπου συνυπάρχουν η περιπέτεια, η δημιουργικότητα και η διασκέδαση.

Κακά τα ψέματα. Όλοι ξέρουμε ότι οι φίλοι είναι συχνά πιο απαραίτητοι και από την ίδια μας την οικογένεια. Πάντως, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι χωρίς τον κολλητό, την κολλητή ή την παρέα σου, θα υπήρχαν φορές που δεν την πάλευες με τίποτα.

Αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή και του Τοξότη, σχεδόν όλα τα ζώδια κάνουν για φίλοι σου. Ίσως βέβαια να είσαι και πιο επιλεκτικός/ή. Όπως και να έχει, μπορείς να διαβάσεις πιο κάτω ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου που τον κάνει να ξεχωρίζει στον τομέα της φιλίας. Η επιλογή δική σου:

Κριός

Συνήθως είναι ο αρχηγός και η ψυχή της παρέας. Είναι ο εμπνευστής κάθε περιπέτειας και οι φίλοι τον ακολουθούν.

Ταύρος

Είναι ο φίλος με το καλύτερο γούστο στην μουσική, στο φαγητό, στα ρούχα και την αισθητική γενικότερα. Να τον εμπιστεύεσαι.

Δίδυμος

Είναι η επικοινωνιακή πεταλούδα που κάθε μέρα αλλάζει το μενού δραστηριοτήτων της παρέας. Ποτέ δεν βαριέσαι.

Καρκίνος

Είναι ο ευαίσθητος εσωστρεφής, που όμως ξέρει κάθε μέρα και κάθε στιγμή πως αισθάνεσαι.

Λέων

Ο δημοφιλής. Είναι η λάμψη και η ψυχή του πάρτι. Έχει μια καλή καρδιά που σε ζεσταίνει. Πάντα διασκεδαστικός, ξέρει τα καλύτερα αστεία.

Παρθένος

Ο πιο έντιμος. Αυτός που θα σου πει με ειλικρίνεια τι και πως πρέπει να διορθώσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ζυγός

Είναι εκείνος που θα συστήσει νέα πρόσωπα στην παρέα. Η δημιουργία ειρηνικής ατμόσφαιρας είναι το φόρτε του. Θα συμβιβάσει και θα ισορροπήσει κάθε κατάσταση προκειμένου να νιώθουν όλοι καλά.

Σκορπιός

Ο απόλυτα πιστός και έμπιστος φίλος. Αν και είναι πολύ επιλεκτικός στο ποιον θα αφήσει να μπει στη ζωή του, αν σε περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του, την έκανες λαχείο.

Τοξότης

Είναι ο τύπος που σου μιλάει ακατάπαυστα για όλα και ανοίγει… η καρδιά σου. Αν σε ζαλίσει, δεν το κάνει επίτηδες. Θέλει να σου μεταφέρει την απέραντη και απεριόριστη εμπειρία του.

Αιγόκερως

Συνήθως μοιάζει με κλειστό στρείδι. Όμως, αν και επιφυλακτικός, μπορεί άνετα να μετατραπεί στον πιο αγαθό χαζοβιόλη, με καρδιά από… βούτυρο.

Υδροχόος

Είναι εκκεντρικός και επαναστάτης. Πουθενά δεν θα βρεις πιο… προχώ άτομο. Η παρουσία του δίνει σε όλη την παρέα τον αέρα της μοναδικότητας.

Ιχθύς

Η… παρηγορήτρα της παρέας! Ξέρει πάντα τι να σου πει για να νιώσεις καλύτερα. Θα κλάψει στα αλήθεια με τον πόνο σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα