Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/01

Η σημερινή Παρασκευή κρύβει πάθος, ερωτισμό και συναίσθημα! Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη και Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σήμερα και εύνοια σε έρωτα και χρήμα θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, όπως και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ η ημέρα σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα σου δώσει αρκετή αισιοδοξία, θέληση και κοινωνική γοητεία! Παίρνεις χαρά, μέσα από επαφές, ειδήσεις, νέα, τηλεφωνήματα, μηνύματα αλλά και συναντήσεις! Οι στόχοι σου φαίνονται πιο εφικτοί τώρα και βρίσκεις τους σωστούς τρόπους να τους διεκδικήσεις και να τους κατακτήσεις! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα! Ο υπερενθουσιασμός σου και το κέφι σου, πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λάθη που σε εκθέτουν και φθείρουν την καλή σου κοινωνική εικόνα!

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπικότητα σου, μπορεί να μαγέψει σήμερα, φίλε Ταύρε! Από την μία είσαι γοητευτικός, πειστικός και μπορείς μέσα από συζητήσεις και επαφές, να εκμαιεύσεις αυτό που θες από τον συνομιλητή σου! Από την άλλη, είσαι φιλικός, ευχάριστος και περιζήτητος, γεγονός που ενισχύει την κοινωνική σου ζωή! Καλό θα ήταν σήμερα λοιπόν, να επιδιώξεις συζητήσεις, συμφωνίες, επαφές και συναντήσεις, που καιρό τώρα δεν ήσουν σίγουρος για το αν ή για το πότε, πρέπει να τις κάνεις! Μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια! Η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, σου χαρίζουν απλόχερα τύχη και… ταλέντα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε καθιστά απόλυτα γοητευτικό και δημοφιλή σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε! Όλες οι υποθέσεις που σε απασχολούν και έχουν να κάνουν με διαπροσωπικές ή κοινωνικές σχέσεις, βελτιώνονται και βρίσκουν τις λύσεις τους! Ακόμα κι αν θες να «βγεις από πάνω», σήμερα είναι η μέρα που ενδείκνυται να «πατήσεις πόδι», αρκεί να μην προκαλέσεις τσακωμό! Επιπλέον η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, σε κάνει διορατικό, σοφό και οξυδερκή, γεγονός που θα σε βοηθήσει να μάθεις ένα μυστικό, που σε αφορά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον τομέα της εργασίας, ένας συνάδελφος θα σε απογοητεύσει με την συμπεριφορά του και θα μετανιώσεις που τον εμπιστεύτηκες. Οικονομικά, ακόμα κι αν υπάρξουν προβλήματα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, λόγω οξυδέρκειας!

ΛΕΩΝ: Σήμερα επιτέλους βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου Λέοντα! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, φέρνει έξαρση δημιουργικότητας και λάμψης, κοινωνικές συναναστροφές με επίκεντρο φυσικά εσένα, διασκέδαση, τύχη, καλοπέραση και απολαύσεις, ακριβώς όπως τις θες! Το θέμα είναι πως θα περάσεις τόσο όμορφα σήμερα, που θα παραμελήσεις κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις και θα έρθουν να σε πιέσουν στα ξαφνικά κάποια στιγμή, λόγω της Συνόδου Ερμή-Πλούτωνα! Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου λοιπόν, μοιράζοντας τον, ανάμεσα σε διασκέδαση και… τρεξίματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ενδιαφέρον σου σήμερα, θα στραφεί στην οικογένεια και το σπίτι αγαπητέ Παρθένε! Θα υπάρχουν κάποιες εξελίξεις και γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν και θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματικές ζεστές στιγμές, με τους ανθρώπους της οικογένειας σου! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, δίνει ακριβώς αυτό που χρειαζόσουν σε οικογενειακά και οικιακά θέματα! Το μόνο που πιθανόν θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, είναι η απότομη συμπεριφορά σου, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, η επικοινωνία είναι το κλειδί, για ότι επιθυμείς να πετύχεις σήμερα! Μέσα από επαφές, ειδήσεις, νέα, τηλεφωνήματα, μηνύματα, αλλά και μετακινήσεις ή συναντήσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους, να εκπληρώσεις επιθυμίες, αλλά και να μάθεις πράγματα που σε αφορούν! Πρόκειται για την κατάλληλη ημέρα, όσον αφορά συμφωνίες και συνεργασίες κάθε είδους! Ο τομέας που θα προβληματιστείς είναι εκείνος της οικογένειας, στον οποίο θα προκληθούν αρκετοί καυγάδες και πιθανόν να ειπωθούν λόγια σκληρά, που αργότερα θα μετανιώσετε! Προσπάθησε λοιπόν, να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλοί θα ζηλέψουν την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που αποπνέεις σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη! Γεγονότα και συγκυρίες, θα φέρουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, πληρότητα, σιγουριά και ασφάλεια! Μία βαθιά ουσιαστική επιθυμία, εκπληρώνεται σήμερα! Προσοχή ωστόσο, θα χρειαστεί από μέρους σου σε αυτά που λες και σου λένε. Με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, πιθανόν να μπλεχτείς σε κουτσομπολιά, που τελικά θα γυρίσουν εις βάρος σου! Επίσης, φρόντισε να οδηγείς ήρεμα και υπεύθυνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, Τοξότη! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Άρη και εσύ λαμβάνεις θέση για απανωτές επιθυμίες σου, που εκπληρώνονται! Ότι στόχο διεκδικούσες το τελευταίο διάστημα, τώρα πετυχαίνει και επιπλέον η Τύχη σου δίνει παραπάνω ευκαιρίες και δύναμη για να θέσεις νέους στόχους! Αξιοσημείωτες, είναι η ανανεωμένη σου εμφάνιση, αλλά και η γοητευτική σου προσωπικότητα! Κάθε σου διαπροσωπική επαφή ή εγχείρημα, στέφεται σίγουρα από επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί αρκετά άγχη και δυσκολίες να συνεχίζουν, ή ακόμα και να διογκώνονται, λόγω της Συνόδου Ερμή-Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο, αλλά το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα κάνει το θαύμα του! Καταφέρνεις και ξεπερνάς ανασφάλειες και φοβίες, σκέψεις και απωθημένα και ανανεώνεσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά, γεγονός που σε βοηθά να γλυκαίνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Με αυτόν τον τρόπο και με αυτοσυγκράτηση, ίσως γλιτώσεις ρήξεις και σκληρές επικοινωνίες, που θα φέρει η βαριά αυτή Σύνοδος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία υπέροχη ημέρα, μόλις έφτασε, αγαπητέ Υδροχόε και εσύ αρνείσαι να την απολαύσεις, λόγω αδικαιολόγητης κακής διάθεσης! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα φέρει χαρμόσυνες στιγμές με φίλους, εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων και ονείρων, πλούσια κοινωνική ζωή και αρκετές ευχάριστες αλλαγές κάθε είδους! Ωστόσο, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, επιμένεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου, να σκέφτεσαι υπερβολικά κάποια πράγματα και να αγχώνεσαι χωρίς λόγο! Βγες έξω και απόλαυσε την μέρα! Κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΙΧΘΥΣ: Στα καλύτερα σου φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη! Καταφέρνεις και προβάλλεις την καλή σου εικόνα και προκαλείς τον θαυμασμό, την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων! Διαπρέπεις με ότι κι αν καταπιαστείς και είναι η ιδανική μέρα, να διεκδικήσεις φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους ζωής! Προσοχή όμως! Η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, σου υπενθυμίζει, πως δεν χαίρονται όλοι με την ευτυχία και την επιτυχία σου! Κάποιος από το φιλικό σου περιβάλλον, δεν είναι τόσο καλός, όσο σε έχει πείσει ότι είναι!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 18/01

Σχετικά άρθρα