Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/02

Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο της Παρθένου και επικεντρωνόμαστε σε θέματα που μας πιέζουν και μας αγχώνουν, σε καθημερινότητα, εργασία, υποχρεώσεις, φυσική και ψυχική κατάσταση! Εκείνοι που οφείλουν να συγκρατήσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα σήμερα, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Οι πλανήτες σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που κινούνταν μέχρι τώρα παρασκηνιακά και μυστικά. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και φοβίες! Επίσης, με την Πανσέληνο στη Παρθένο, ίσως αισθάνεσαι εξαντλημένος, αφού αυτή η περίοδος, θα φέρει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα κουραστείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πλανήτες σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που κινούνταν μέχρι τώρα παρασκηνιακά και μυστικά. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και φοβίες! Επίσης, με την Πανσέληνο στη Παρθένο, ίσως αισθάνεσαι εξαντλημένος, αφού αυτή η περίοδος, θα φέρει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα κουραστείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι πλανήτες σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που κινούνταν μέχρι τώρα παρασκηνιακά και μυστικά. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και φοβίες! Επίσης, με την Πανσέληνο στη Παρθένο, ίσως αισθάνεσαι εξαντλημένος, αφού αυτή η περίοδος, θα φέρει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα κουραστείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πλανήτες σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που κινούνταν μέχρι τώρα παρασκηνιακά και μυστικά. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και φοβίες! Επίσης, με την Πανσέληνο στη Παρθένο, ίσως αισθάνεσαι εξαντλημένος, αφού αυτή η περίοδος, θα φέρει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα κουραστείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές.

ΛΕΩΝ: Οι πλανήτες σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που κινούνταν μέχρι τώρα παρασκηνιακά και μυστικά. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και φοβίες! Επίσης, με την Πανσέληνο στη Παρθένο, ίσως αισθάνεσαι εξαντλημένος, αφού αυτή η περίοδος, θα φέρει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα κουραστείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πλανήτες σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που κινούνταν μέχρι τώρα παρασκηνιακά και μυστικά. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και φοβίες! Επίσης, με την Πανσέληνο στη Παρθένο, ίσως αισθάνεσαι εξαντλημένος, αφού αυτή η περίοδος, θα φέρει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα κουραστείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο, φίλε Ζυγέ, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα βγάλει στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες! Αν δεν διαφύλαξες προσεκτικά τα μυστικά σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και ενδεχομένως να σου κάνουν «ζημιά» όσον αφορά κάποιους ερωτικούς σου στόχους! Προσοχή επίσης θα χρειαστεί σήμερα και στις οικογενειακές σχέσεις, αφού ίσως έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στο χώρο του σπιτιού, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο, φίλε Ζυγέ, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα βγάλει στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες! Αν δεν διαφύλαξες προσεκτικά τα μυστικά σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και ενδεχομένως να σου κάνουν «ζημιά» όσον αφορά κάποιους ερωτικούς σου στόχους! Προσοχή επίσης θα χρειαστεί σήμερα και στις οικογενειακές σχέσεις, αφού ίσως έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στο χώρο του σπιτιού, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σου εφιστά την προσοχή και σε προειδοποιεί φίλε Τοξότη, για άμεση συνετή συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής σου! Το ολόγιομο φεγγάρι θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε επαγγελματικές, διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις! Μία ξαφνική ανασφάλεια και η αδικαιολόγητη μειωμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σήμερα, σε παρασύρει σε απρόσεκτα λάθη, που πιθανό να κλονίσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην επιτρέπεις στο άγχος να σε οδηγείς σε παρορμητικές εν βρασμώ αποφάσεις και κινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, απέφυγε την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ψέματα και εξαπατήσεις, σε κάθε σου επαφή και συνάντηση! Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποια νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι και ιδιαίτερα θετικές ή βοηθητικές για τους σκοπούς σου! Η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα φέρει κάποιε εξελίξεις μέσα από επαφές και μετακινήσεις, που πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε στην διατήρηση της ευνοϊκής και ήρεμης καθημερινότητας σου! Δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές καταστάσεις σήμερα, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν! Με προγραμματισμό και οργάνωση, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις τα πάντα, να νιώσεις ξανά σίγουρος για τα κεκτημένα σου, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού κάποιες συγκυρίες, θα αυξήσουν την αυτοεκτίμηση σου!

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σένα! Θα κλονιστούν σημαντικοί τομείς, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις, από το πλανητικό σκηνικό! Κάποιος ή και κάποιοι, μέσα από επαφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και πολύ πιθανόν να νιώσεις προδομένος σήμερα, κυρίως λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα! Πέρα από την ανέντιμη όμως συμπεριφορά των άλλων, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για ψέμα και μεγάλα λόγια!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 19/02

Σχετικά άρθρα