Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 22/03

Ο Ήλιος στον Κριό είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό και είναι καιρός να δείτε κατάματα μερικές αλήθειες. Μήπως πρέπει επιτέλους να ακουστεί η φωνή σας; Χρειάζεστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία; Αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε ξαφνικά σ’ ένα άγνωστο έδαφος, που πρέπει να εξερευνήσετε. Θα πρέπει να αποδεχθείτε πως πολλά έχουν αλλάξει μέσα σας το τελευταίο διάστημα και να μην προσποιήστε πως όλα είναι όπως πριν. Καθώς ο Άρης εναρμονίζεται με τους Δεσμούς της Σελήνης, θα έχετε την ενέργεια να αλλάξετε τα πράγματα και να υλοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε!

 

ΚΡΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη, για να ανταπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, θα αρχίσεις να ισορροπείς πολλά θέματα που μέχρι πρότινος σε απασχολούσαν έντονα και σε προβλημάτιζαν. Οι κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, θα σου χαρίσουν μία άλλη, πιο αισιόδοξη οπτική και θα σε βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και ίσως έτσι συναντήσεις το άλλο σου μισό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η ανταπόκριση του θα σε γεμίσει με ελπίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα θα σε φέρει κοντά στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος και θα σε κάνει να του εξομολογηθείς όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου και αφορούν τη σχέση σας. Η δική του αντιμετώπιση θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποια πρόταση ενός ατόμου από το παρελθόν θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε προβληματίσει.

ΛΕΩΝ

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνος, σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σχέση σου και η εξέλιξη της σε απασχολούν ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες και βγες έξω να ψάξεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν είσαι αδέσμευτος, για να πετύχεις αυτά που θέλεις στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να μην κινείσαι σπασμωδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, συνέχισε έτσι και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ, φίλε Τοξότη, που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου για να ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και έχεις τελικά αντίθετα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ο ερωτισμός και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι ετοιμάστε την αγκαλιά σας να υποδεχτεί τον άνθρωπο των ονείρων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Όσο για σένα που περνάς τον χρόνο σου παρέα με την μοναξιά, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να έρθει στην ζωή σου αυτός ή αυτή που ονειρευόσουν.

ΙΧΘΥΣ

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, στα καλά καθούμενα και χωρίς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/03

10+1 συνδυασμοί ζωδίων που δημιουργούν τα καλύτερα ζευγάρια!

Σχετικά άρθρα