provlepseis-05-02

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/03

Από σήμερα η Αφροδίτη στους Ιχθύες! Πιστεύουμε στον έρωτα και τον ρομαντισμό! Παραδινόμαστε με όλη την ευαισθησία στο άτομο που μας ενδιαφέρει, δενόμαστε ψυχικά και μας αρέσει να προσφέρουμε με όλο μας το είναι στο ταίρι μας! Προσοχή στις απογοητεύσεις λόγω εξιδανίκευσης!

 

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματα σου και τις ψυχικές σου ανάγκες! Από σήμερα, έχεις σκοπό να αναθεωρήσεις σχέσεις, αισθήματα και καταστάσεις, ώστε αργότερα να προχωρήσεις με τα σωστά βήματα! Έχεις ήσυχη την συνείδηση σου και διαφυλάσσεις με επιτυχία τα μυστικά σου! Μην «μοιράζεσαι» λεκτικά την ευτυχία σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, ποιοι σε ζηλεύουν ή ακόμα χειρότερα, σε φθονούν!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι η ημέρα που επιτέλους θα ανανεώσεις τον εαυτό σου, όπως πρέπει, φίλε Ταύρε! Μετά από μία ομολογουμένως κουραστική και πολυάσχολη περίοδο, η Αφροδίτη με το πέρασμα της, στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα σου δώσει την ικανότητα για την μεγάλη θετική αλλαγή που εδώ και καιρό ήθελες! Θα έχεις βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες που θα σε χαροποιήσουν! Οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σου και πρόκειται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους, γι’ αυτό μην αρνηθείς καμία πρόταση για έξοδο, αυτήν την περίοδο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς, να επικεντρωθείς σε φιλοδοξίες και να δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά για αυτές, τώρα με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο των Ιχθύων! Πλέον, μπορείς να καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους υψηλούς στόχους σου, αλλά και σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις! Επιπλέον κερδίσεις με περισσότερη ευκολία τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Καρκίνε, είναι η έναρξη μίας ιδιαίτερα τυχερής, δραστήριας, κοινωνικής και επικοινωνιακής περιόδου! Ευνοείσαι σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, ειδήσεις, νέα, γνωριμίες και τηλεφωνήματα, όπως και σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων, συγγενείς εξ αγχιστείας ή άτομα που βρίσκονται μακριά! Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, θα σε κάνει χαρούμενο, τολμηρό και αισιόδοξος!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Ιχθύ, αποφασίζεις να μεταμορφώσεις την ζωή σου, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό! Μέσα σου νιώθεις σαφώς πιο ισχυρός και είσαι απόλυτα αποφασισμένος να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με πλάγιους ή έμμεσους τρόπους! Η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα εξυπηρετήσει τους στόχους σου, όπως και η πειθώ σου! Είσαι γοητευτικός, μυστήριος και έχεις ισχυρή διορατικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο των Ιχθύων! Από σήμερα κιόλας, σου δίνει την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές. Η ευγένεια σου, η γοητεία σου και οι ιδιαίτερα καλοί σου τρόποι, θα σε εξυπηρετήσουν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς! Καταφέρνεις και διορθώνεις τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα και έρχεσαι κοντά με άτομα που είχες τσακωθεί ή απομακρυνθεί!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην τρέχουσα καθημερινότητα και στην άμεση διευθέτηση των υποχρεώσεων σου! Έχεις τώρα το σθένος, την ικανότητα και την όρεξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου, να διευκολύνεις την ζωή σου με ποικίλους τρόπους, αλλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου, την ψυχολογία, την εμφάνιση και το σώμα σου, κόβοντας κακές και βλαβερές συνήθειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων, νιώθεις ξανά ο εαυτός σου και αισθάνεσαι υπέροχα! Χαρακτηρίζεσαι από κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη και αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις την φήμη σου, εκμεταλλευόμενος τα χαρίσματα και τα ταλέντα σου! Είσαι δημοφιλής και ομολογουμένως ο πρωταγωνιστής των ημερών, αφού όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια σου! Μπορείς να απολαύσεις τώρα, τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, αλλά και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων, που ίσως μέχρι τώρα να ήταν προβληματικές. Μπορεί να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι, αλλά σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα, αποζητώντας την οικογενειακή θαλπωρή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, περνάει η Αφροδίτη στο Ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που θα φέρει εύνοια σε επαφές και μετακινήσεις! Δέχεσαι απανωτά ευχάριστα νέα, χαρμόσυνες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Επιπλέον απολαμβάνεις ωφέλιμες συζητήσεις και συναντήσεις, που βοηθούν την εκπλήρωση των σκοπών σου! Σχέσεις με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες, βελτιώνονται στο έπακρο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Ιχθύ, φίλε Υδροχόε, θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, ήρεμος, με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Μετά από μία γεμάτη εντάσεις και γρήγορους ρυθμούς περίοδο, η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει με αρμονία και ησυχία, σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς και απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή, αποφεύγοντας όμως, διατροφικές υπερβολές και παράλογα πείσματα!

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα φίλε Ιχθύ, με σπουδαίες για σένα εξελίξεις! Η Αφροδίτη περνά πλέον στο δικό σου Ζώδιο και σου δίνει εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, αλλά και σε θέματα ομορφιάς, εμφάνισης και προσωπικής λάμψης! Χρησιμοποίησε την ενισχυμένη γοητεία σου, σε επικοινωνίες και συζητήσεις, προκειμένου να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς! Ιδανική ημέρα για ουσιαστικές αποφάσεις, κάθε είδους!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι θα φέρει στα ζώδια η Αφροδίτη στους Ιχθείς από 26 Μαρτίου;

Ζώδια και σχέσεις: 4 ζώδια που όταν χωρίσουν κάνουν πως δεν σε ξέρουν!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X