Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ζώδια και σχέσεις: 4 ζώδια που όταν χωρίσουν κάνουν πως δεν σε ξέρουν!
xorismos

Ζώδια και σχέσεις: 4 ζώδια που όταν χωρίσουν κάνουν πως δεν σε ξέρουν!

Yπάρχουν κάποια ζωδια που θα παραμείνουν κοντά σου ακόμα και μετά τον χωρισμό και υπάρχουν και ζώδια που προτιμούν να σε βγάλουν εντελώς από τη ζωή τους αμέσως μετά από έναν χωρισμό. Ποια είναι αυτά;

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα σε αγνοήσει παντελώς αλλά θα το κάνει για να προστατέψει τη δική του καρδιά. Του αρέσει να αγαπάει και είναι ανοιχτός στο να δώσει ελεύθερα την αγάπη του αλλά αν πληγωθεί τα πράγματα αλλάζουν!

Παρθένος
Oι Παρθένοι είναι πολύ καλοί σύντροφοι και έτσι όταν χωρίζουν νιώθουν πως όλα για τα οποία δούλεψαν σε μια σχέση πήγαν χαμένα. Αυτό τους δημιουργεί θυμό και για αυτόν τον λόγο απομακρύνονται.

Ζυγός
Οι Ζυγοί αγαπάνε τα αντίποινα. Έτσι αν εσύ τους δείξεις ότι δεν είναι πλέον μέρος της ζωής σου θα φροντίσουν να σε πονέσουν ακόμα περισσότερο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί αγαπάνε την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνια σε μια σχέση. Αν εσύ χαλάσεις την εμπιστοσύνη που σου έχουν το πιο πιθανόν είναι να απαρνηθούν ακόμα και ότι σε ξέρουν.

 

Πηγή: athensmagazine.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X