Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 9/4

Η δεύτερη μέρα της εβδομάδας για τα περισσότερα ζώδια θα φέρει πολύ καλά νέα στο συναισθηματικό τομέα! Σε κάποια, θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, γνωριμίες, φλερτ και νέα χαρούμενα ξεκινήματα!Μάθετε σε ποιο ζώδιο η ερωτική προσωπικότητα,θα  είναι σίγουρα γοητευτική, αυθόρμητη και ενθουσιώδης αλλά και σε ποιο ένα άτομο από την δουλειά, που τον ενδιαφέρει εδώ και καιρό, θα εκφράζει το ενδιαφέρον του! Τέλος κάποιο ζώδιο θα  αναμένει φλερτ, επιτυχία, συναίσθημα, κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ χαρά και λάμψη!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε την χρυσή τομή της αλληλοκατανόησης και της αλληλοστήριξης! Μπορεί μέχρι τώρα, να αισθανόσουν πως ήταν δύσκολο να σε καταλάβει μερικές φορές, όμως σήμερα ενστερνίζεται τις απόψεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, γνωριμίες, φλερτ και νέα χαρούμενα ξεκινήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συγκυρίες, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, είναι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος σε σένα! Οι αποδείξεις που ήθελες, μόλις ήρθαν! Ώρα λοιπόν να ηρεμήσεις τα πνεύματα και να αποφύγεις εγωισμούς, ζήλιες και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει ένα διακριτικό αλλά και πειστικό δείγμα ενδιαφέροντος προς εσένα! Μήπως να κάνεις το δεύτερο βήμα;

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου προσωπικότητα, είναι σίγουρα γοητευτική, αυθόρμητη και ενθουσιώδης! Σίγουρα θα έχεις κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα και θα απολαύσεις γνωριμίες, φλερτ και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος προσοχή χρειάζεται, η τάση σου για επικοινωνιακό παρορμητισμό, γιατί από το πουθενά, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και εντάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, όσον αφορά τις επιθυμίες σου και τους στόχους σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρχουν ίσως κάποιες αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό, η δοτικότητα σου και η υπομονή σου, δεν φαίνεται να έχουν τα αποτελέσματα που περίμενες! Αντίθετα, αν είσαι δεσμευμένος, ανταμείβεσαι για την φροντίδα σου προς τον σύντροφο και την προσαρμοστικότητα σου!

ΛΕΩΝ

Ετοιμάσου για… μπόλικες επιτυχίες, αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί να είχες επικεντρωθεί σε ένα άτομο τον τελευταίο καιρό, χωρίς αποτέλεσμα και ξαφνικά σήμερα, να εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, που σίγουρα αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου προς τον σύντροφο, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και να αρνείσαι την δική του, γεγονός που πιθανόν να φέρει καυγάδες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσεις τόσο πολύ την έκφραση των συναισθημάτων σου, αλλά να τα δείξεις με τρυφερές πράξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από την δουλειά, που τον ενδιαφέρεις εδώ και καιρό, εκφράζει το ενδιαφέρον του για σένα και εσύ κολακεύεσαι! Προχώρησε το με διακριτικότητα!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου για περιπέτεια και ανεμελιά, σε οδηγεί σε ξέφρενο φλερτ, σε ερωτικές επαφές και φέρνει κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βρες σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για την σχέση σου και τον σύντροφο σου, δεδομένου να εξετάσεις πιο προσεκτικά καταστάσεις και προβλήματα, που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα και να τα λύσετε με συζήτηση και επικοινωνία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο και η γοητεία που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις στο δρόμο σου! Έχεις την ευκαιρία, να βάλεις ένα νέο πάθος στην ερωτική σου ζωή τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος όμως, προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, χειριστικότητας και κτητικότητας! Γιατί δεν «βγάζεις» καλύτερα αυτήν την ενέργεια, στην… κρεβατοκάμαρα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις εγωιστική συμπεριφορά και απαιτήσεις όλη την ώρα! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι στην εξωτερική εμφάνιση σήμερα και στα «κουτάκια» σου και επιλέγεις μία κατάκτηση, η οποία απλά δεν χαλάει την αισθητική σου! Να ξέρεις ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, εφήμερη χαρά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς την αφοσίωση του συντρόφου και τις ουσιαστικές του αποδείξεις για την αγάπη του και «κολλάς» σε λεπτομέρειες, τον επικρίνεις και εκφράζεις συνεχώς παράπονα, γεγονός που τον πληγώνει! Αν είσαι ελεύθερος, ερωτικό ενδιαφέρον εντοπίζεται και εξελίσσεται στον χώρο της εργασίας. Σκέψου προσεκτικά πριν προχωρήσεις, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική εύνοια είναι γεγονός, όμως πολλές από τις ερωτικές σου απαιτήσεις, υπαγορεύονται από μία έντονη ανάμειξη του εγωισμού σου, χωρίς να υπολογίζεις τις επιθυμίες του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, επιτυχία, συναίσθημα, κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ χαρά και λάμψη!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από νοσταλγία και αναμνήσεις, προς ένα πρόσωπο του ερωτικού σου παρελθόντος, που για άλλη μια φορά θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσο μεγάλη υπομονή και τόσες πολλές υποχωρήσεις σε αδικίες και ανισότητες στον ερωτικό δεσμό σου! Χωρίς εντάσεις και γκρίνια, πλησίασε τον σύντροφο σου και κάντε μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διάβασε σχετικά άρθρα:

10… θαύματα που κάνει ο Έρωτας στην υγεία σου!

Σχετικά άρθρα