Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 10/5

Σήμερα Παρασκευή για τα αισθηματικά των ζωδίων είναι γεμάτα θετικές εξελίξεις, συζητήσεις με κοινό στόχο και έρωτα! Ίσως σήμερα κάποιο ζώδιο απογοητεύει κάπως τον σύντροφο με την κυκλοθυμία του και ίσως την γκρίνια του! Ενδεχομένως κάποιο ζώδιο να ανταλλάξει κάποιες απόψεις με τον σύντροφο του για την σχέση τους!

Επιπλέον κάποιος φίλος του ζωδιακού να νιώσει πως ο σύντροφος δυσκολεύεται να εκδηλωθεί συναισθηματικά σε αυτόν ενώ για κάποιος άλλον η λύση που χρειαζόταν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεραστεί ένα πρόβλημα στην σχέση, έρχεται επίσης από έναν πολύ καλό  φίλο!Τέλος, σήμερα θα έχει κάποιο ζώδιο την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο ενδιαφέροντος!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως απογοητεύεις κάπως τον σύντροφο με την κυκλοθυμία σου και ίσως την γκρίνια σου! Πρώτα είσαι πολύ τρυφερός και ύστερα πολύ παραπονιάρης! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σήμερα, σε μία προσπάθεια για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα, αν θες την επανένωση σας και την μόνιμη επανασύνδεση σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο άτομο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς μόνο με αυτό πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα, να ανταλλάξεις κάποιες απόψεις με τον σύντροφο σου, για την σχέση σας! Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο, θα βρείτε σίγουρα λύσεις!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και τώρα θα κάνει κίνηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη του συντρόφου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην διατήρηση της ισορροπίας των δικών σου επιθυμιών και αναγκών, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις πραγματικά την ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις τις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με τον σύντροφο σου, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του και την ανταπόκριση του! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε μία σχέση με μία ερωτική ιστορία κρυφή και ίσως μάλιστα παράνομη! Η διαίσθηση σου, είναι αυτή που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα, γι’αυτό μην ξεχνάς να την συμβουλεύεσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι βοηθοί στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, μέσα από τις συμβουλές τους ή ακόμα και μέσα από τις πράξεις τους! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου, έρχεται επίσης από έναν πολύ καλό σου φίλο!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως ο σύντροφος δυσκολεύεται να εκδηλωθεί συναισθηματικά σε σένα, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει, παρόλο που θα δείξει την αγάπη του με πράξεις και αφοσίωση! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει από την δουλειά! Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μην φοβηθείς ούτε στιγμή, να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά ή κατά την διάρκεια μίας συνάντησης! Αν πάλι θες κάτι τελείως νέο στην ζωή σου, υπάρχει η πιθανότητα για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με τον σύντροφο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου και του μυστήριου ερωτισμού σου, θα καταφέρεις να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σιγουρευτείς με πολλούς τρόπους, για την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του συντρόφου σου και επιπλέον θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για καυτές ερωτικές στιγμές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα και βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους, σου εκφράζει ξεκάθαρα τα συναισθήματα του για σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και καταλαβαίνεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αυτός ο συνάδελφος ή συνεργάτης που έχει κατακτήσει την καρδιά σου, επιτέλους ανταποκρίνεται! Εκμεταλλεύσου, αυτήν την ευκαιρία, με διακριτικότητα!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή φιλοφρονήσεις από τον σύντροφο! Μπορείς εύκολα να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, που αφορά τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, αυτοπεποίθηση, θαυμαστές και πολλά κομπλιμέντα!

Σχετικά άρθρα