Σκύλος… ήρωας: Έσωσε νεογέννητο το οποίο έθαψαν ζωντανό!

Ένας σκύλος έσωσε ένα νεογέννητο αγοράκι το οποίο η ανήλικη μητέρα του φέρεται να έθαψε ζωντανό σε ένα χωράφι, στη βόρεια Ταϊλάνδη.

Η 15χρονη είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της και εγκατέλειψε το μωρό μετά τη γέννησή του. Ο Πινγκ Πονγκ, ο σκύλος, έσκαβε σε ένα χωράφι, στην κοινότητα Μπαν Νονγκ Καμ.

Είδε να εξέχει από το χώμα ένα πόδι

Ο ιδιοκτήτης του, Ούσα Νισάικα, είδε, όμως, να εξέχει από το χώμα ένα πόδι. Κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Ο Νισάικα, αποκάλυψε και την ιστορία του απέκτησε τον εν λόγω κατοικίδιο. «Τον χτύπησε αυτοκίνητο και το ένα πόδι του παρέλυσε. Τον κράτησα επειδή είναι πολύ πιστός και υπάκουος. Πάντα με βοηθάει όταν πάω να φροντίσω τα ζώα μου. Τον αγαπάει όλο το χωριό. Είναι φανταστικός».

Η ανήλικη μητέρα παρακολουθείται από ψυχολόγο

Η έφηβη κατηγορείται για εγκατάλειψη βρέφους και απόπειρα δολοφονίας. Ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας φανέρωσε στην εφημερίδα Bangkok Post ότι την παρακολουθεί ψυχολόγος.

Την έχουν αναθέσει στη φροντίδα των γονιών της και ότι η ίδια δηλώνει πως έχει μετανιώσει για την πράξη της. Για αυτό αποφάσισαν να κρατήσουν και να μεγαλώσουν το μωρό.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σκύλος ζει εξι χρόνια στον τάφο του αφεντικού του

Βρέθηκε σκύλος φτυστός ο Πούτιν! [εικόνα]

Ο Λάσμε και ο σκύλος του προπονούνται! (video)

Ποιός σκύλος ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;

Σχετικά άρθρα