Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 24/5

Παρασκευή σήμερα και οι αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια προμηνύονται εκρηκτικές από κάθε άποψη! Κάποιοι φίλοι του ζωδιακού πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και να αποφύγουν συζητήσεις σήμερα, διότι υπάρχει ενδεχόμενο για καυγά!

Από την άλλη ενώ η ημέρα έχει όλα τα φόντα για ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές, η τάση για ζήλια και καταπίεση, θα δημιουργήσει ανούσιους καυγάδες και εντάσεις. Τέλος θα προκληθούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις, χωρίς να τις θέλετε και δεν θα ξέρετε πώς να τα διορθώσετε ύστερα!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα πιθανόν να υπάρξει επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι ακριβώς αυτό που θες και θα σε απογοητεύσει η έκβαση! Καλύτερα λοιπόν, μην επιδιώξεις κάτι τέτοιο και κάνε υπομονή, τουλάχιστον μέχρι αύριο για να πάρεις αποφάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε συζητήσεις σήμερα, διότι υπάρχει ενδεχόμενο για καυγά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε σήμερα λόγια και σοβαρές συζητήσεις για την σχέση σου, γιατί θα καταλήξουν πιθανόν σε εντάσεις μέσα στην σχέση σου! Αν παρατηρήσεις κάποια νεύρα στον σύντροφο, κάνε πίσω, κάνε υπομονή και προσπάθησε να τον ηρεμήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες σήμερα και μην υπερενθουσιάζεσαι!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα έχει όλα τα φόντα για ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές, ωστόσο η τάση σου για ζήλια και καταπίεση, θα δημιουργήσει ανούσιους καυγάδες και εντάσεις σήμερα! Απέφυγε οποιαδήποτε πεισματική συμπεριφορά και δεν θα χάσεις! Αν είσαι ελεύθερος η μέρα δεν ενδείκνυται για νέα ερωτικά ξεκινήματα, νέες σχέσεις και νέες γνωριμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα να παρατηρήσεις μία ασυνεννοησία με τον σύντροφο σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εκνευρίσει και να ξεστομίσεις λόγια παρορμητικά και νευρικά, που θα μετανιώσεις ύστερα! Σκέψου καλά πριν μιλήσεις , διότι είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λεκτικά λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στα μηνύματα που ανταλλάζεις, κατά την διάρκεια ενός φλερτ.

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή πολύ χρειάζεται να δείξεις, όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα ή ένα κρυφό φλερτ που υπάρχει στη ζωή σου αυτήν την περίοδο, γιατί έρχονται αποκαλύψεις που θα βάλλουν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να προσέξεις όσο γίνεται, για να μην μαθευτεί ένα ερωτικό μυστικό σου, που δεν θες με τίποτα να βγει στην επιφάνεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα και σκέψου πολύ πριν προσεγγίσεις έναν φίλο σου ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εμπλέκεις φίλους στην σχέση σου, ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι τις συμβουλές τους! Θα προκαλέσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις, χωρίς να θες και δεν θα ξέρεις πως να τα διορθώσεις ύστερα!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν, να μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και παρορμητισμού! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός σήμερα, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρήξεις σε σταθερές σχέσεις! Φρόντισε λοιπόν, να παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος, ό,τι συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα για σοβαρές συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, αφού άλλα λες και άλλα εννοείς, με αποτέλεσμα να προκληθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πέρασε μία ήσυχη ημέρα και άσε αποφάσεις, λόγια και μηνύματα για άλλη φορά! Φλερτ και γνωριμίες, δεν θα βγουν μάλλον σε καλό σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, εντάσεις θα παρουσιάσει σήμερα η σχέση σου με τον σύντροφο, λόγω καυγάδων που ξεκίνησαν από ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία και καταπίεση! Μην τραβάς το σκοινί και θα δεις ότι όλα θα ηρεμήσουν ξανά, αργά ή γρήγορα! Αν είσαι ελεύθερος, χάνεις σπουδαίες ευκαιρίες στον έρωτα, λόγο δυσπιστίας και καχυποψίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, πολλά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην συντροφική ζωή. Λεκτικές γκάφες, ασυνεννοησία και νεύρα, θα πλήξουν την σχέση σου, αν δεν κάνεις υποχωρήσεις και αν δεν γίνεις πιο διαλλακτικός με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, γίνε λίγο πιο καχύποπτος απέναντι σε νέες γνωριμίες, αλλά και σε μηνύματα που θα λάβεις, κατά την διάρκεια ενός φλερτ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον δεν σου μένει χρόνος για ερωτικά ζητήματα σήμερα, αλλά αν καταφέρεις και ξεκλέψεις έστω και ελάχιστο, τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά για σένα και τον σύντροφο σου, αφού πρόκειται για μία ήρεμη ερωτική ημέρα, χωρίς να σε απασχολούν ιδιαίτερα εξελίξεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας συνάδελφος, πιθανόν να σε προσεγγίσει ερωτικά σήμερα, αλλά με πλάγιους τρόπους!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα κρύβει για σένα και για τον σύντροφο σου, εντάσεις, καυγάδες και ρήξεις, λόγω της έπαρσης που πιθανόν να σε διακρίνει τώρα! Μην καταστρέφεις το ερωτικό κλίμα της περιόδου, επειδή απλά έχεις απαιτήσεις και θες να είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος! Αν είσαι ελεύθερος, ερωτική επιπολαιότητα, ανωριμότητα και… ζαβολιές από μέρους σου, θα σου προκαλέσουν προβλήματα!

Σχετικά άρθρα