Το στιλ της Δευτέρας

Ξεκινάει η εβδομάδα, ξεκινάει και ο μήνας σήμερα! Ο κατ’ εξοχήν καλοκαιρινός μήνας, ο Ιούλιος, αρχίζει σήμερα με το στιλ της Δευτέρας να διαπνέεται από χρώματα, έντονους συνδυασμούς και θετική διάθεση!

Τι να φορέσεις για να είσαι σε θετικό mood; Μπορείς να βάλεις ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα, μια φούστα σε έντονους χρωματισμούς, να τολμήσεις συνδυασμούς που φαίνονται ασύμβατοι!… Και όλα αυτά με αυτοπεποίθηση και λάμψη που θα φαίνεται στο πρόσωπό σου αλλά και στα ρούχα σου!

Δες παρακάτω τις δικές μας επιλογές και προσάρμοσέ τις στο προσωπικό σου στιλ!

Σικάτο καλοκαιρινό φόρεμα

Επίλεξε ένα από τα όμορφα και σικάτα καλοκαιρινά σου κομμάτια και φόρεσέ το με απλά μαύρα σανδάλια. Θα είσαι και στιλάτη αλλά και άνετη για να κινηθείς μέσα στην πόλη. Εμφάνιση για όλες τις ώρες: για το γραφείο, για βόλτα και φυσικά και για ραντεβού με τον καλό σου!

https://gr.pinterest.com/pin/390054017727417598/

Λευκό patterned φόρεμα

Μπορείς να ανοίξεις την ντουλάπα σου και να βρεις το καλό σου άσπρο φόρεμα. Και να το συνδυάσεις με αντίστοιχα αξεσουάρ: τσάντα και παπούτσια! Ιδιαίτερη εμφάνιση για πιο απογευματινές και βραδινές εξόδους, για το meeting της Δευτέρας και φυσικά ιδανική για ραντεβού με τον καλό σου!

https://gr.pinterest.com/pin/5418462031454907/

Μίνιμαλ εμφάνιση

Μπορεί και μια μίνιμαλ εμφάνιση να γίνει πολύ εντυπωσιακή! Αρκεί να προσθέσεις λίγο χρώμα! Και αμέσως τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα!

https://gr.pinterest.com/pin/223913412702151467/

Διαφορετικά patterns

Το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία να «παίξουμε» λίγο παραπάνω με τα χρώματα και τα patterns! Συνδύασε καρό με ριγέ και… τρέλανέ τους όλους!

https://gr.pinterest.com/pin/219128338098524865/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το στιλ της Κυριακής

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεσαι ψηλότερη

5+1 στιλιστικά λάθη που σε παχαίνουν!

Τα 10 στιλιστικά λάθη που καταστρέφουν την εμφάνισή σου!

5 στιλιστικά κόλπα για να… καμουφλάρεις τα «ψωμάκια» σου!

Καλοκαίρι: τα 4 πιο άβολα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν λόγω ζέστης

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα