Καλοκαίρι: τα 4 πιο άβολα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν λόγω ζέστης

Καλοκαίρι, διακοπές, ξεκούραση, χαλάρωση… Δυστυχώς μπορείς να πάθεις πολλά πράγματα λόγω ζέστης… Αν ειδικά κυκλοφορείς στην πόλη και ειδικά με τα ΜΜΜ, που μπορεί να μην έχουν air condition, εκτός του ότι ενίοτε χρειάζεσαι… μάσκα για να αναπνεύσεις από τις… ανθρώπινες μυρωδιές, υπάρχει πιθανότητα να σου συμβούν μικροατυχήματα, που θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

1. Κίνδυνος να συγκαείς στα μπούτια

Δεν το παθαίνουν μόνο τα μωρά η τα μικρά αγοράκια. Μπορεί να συμβεί λόγω ζέστης σε οποιαδήποτε κοπέλα, ακόμα και σε αδύνατη, τώρα το καλοκαίρι αν φοράει φούστα. Δε χρειάζεται να σαι παχουλή για να ακουμπανε ή να πλησιάζουν να ακουμπήσουν τα δυο σου μπούτια μεταξύ τους. Για να αποφύγεις να κοκκινίσεις και να δημιουργηθεί στο σημείο κάτι σαν έγκαυμα, το λεγόμενο σύγκαμα, υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές. Η μια είναι να μη φοράς φούστες! Όχι καλή ιδέα, ειδικά αν έχεις πολλά ωραία φορεματάκια. Η άλλη είναι να φοράς ένα λεπτό σορτς-κολάν μέσα από τη φούστα. Και θα διευκολύνει τις κινήσεις σου και θα σε βοηθήσει να μη συγκαείς! Ωστόσο, μπορεί να σε ζεστάνει παραπάνω όταν κάνει πολλή ζέστη!

2. Μπορεί να… κολλήσεις από τον ιδρώτα πάνω σε καρέκλα…

Πολύ άβολο αλλά μπορεί να σου συμβεί σε μέρη που έχει πολλή ζέστη και καθόλου κλιματισμό… Αν το πάθεις, προσπάθησε να… ξεκολλήσεις διακριτικά κι ευχήσου ναμην έχει δημιουργηθεί σημάδι ιδρώτα στα οπίσθια… Τραγικό!!!

3. Μπορεί να ιδρώσεις στις μασχάλες

Το κλασικό σημάδι ιδρώτα κάτω από τη μασχάλη που αποκαλύπτεται εύκολα αν κουνήσεις λίγο απλά τα χέρια σου. ακόμα χειρότερα; όταν πας να αγκαλιάσεις κάποιον! Ιου!

4. Μπορεί να μυρίσει ο ιδρώτας σου

Και μπάνιο να κάνεις 2-3 φορές τη μέρα, αν έχει 40 βαθμούς έξω, είναι λογικό να ιδρώσεις μέσα στη μέρα, ακόμα κι αν έχεις βάλει αποσμητικό! Πώς το αντιμετωπίζεις; Δεν πας πουθενά χωρίς το αποσμητικό σου!!! Και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία: μπάνιο!!!

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζέστη στην πόλη; Αυτά είναι τα ιδανικά καλοκαιρινά χτενίσματα!

Eποχιακή συναισθηματική διαταραχή: Γιατί το καλοκαίρι νιώθω θλίψη;

Καλοκαιρινή κατάθλιψη: Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου αλλά εσύ υποφέρεις. Δεν είσαι η μόνη…

Τα πιο στιλάτα χτενίσματα για το καλοκαίρι

 

Σχετικά άρθρα