Εκλογές 2019: Προσοχή! Σε διαφορετικά τμήματα η ψηφοφορία – Βρες το κέντρο σου

Η κατανομή των εκλογέων στα εκλογικά τμήματα θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις τετραπλές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αυτό οφείλεται στη σημαντική μείωση του συνολικού αριθμού των εκλογικών τμημάτων που είναι αναγκαία για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, όπως υπενθυμίζει το υπουργείο Εσωτερικών.

Πώς θα μάθεις πού ψηφίζεις;

Για τον λόγο αυτό, το ΥΠΕΣ συνιστά προς τους εκλογείς να αναζητήσουν το εκλογικό τους τμήμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών πατώντας εδώ, στην ειδική εφαρμογή «Μάθε που Ψηφίζεις».

Διαφορετικά μπορούν να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, έως και την Κυριακή, από τις 09:00 έως τις 19:00.

Πρώτα προσπάθησε μέσω της εφαρμογής

Με αυτό τον τρόπο θα επιβεβαιώσουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την προσεχή Κυριακή.

Για τη διευκόλυνση των εκλογέων, το υπουργείο προτείνει πρώτα τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής «Μάθε που Ψηφίζεις». Έτσι, μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία, ας επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εκλογές 2019: Μια «ανάσα» πριν δοθεί η τελική αναμέτρηση της Κυριακής 7/7

Εκλογές 2019: Μάθε πού ψηφίζεις – Σε λειτουργία η εφαρμογή

Εκλογές 2019: Τι αλλάζει για 120 δόσεις και Κτηματολόγιο

Εκλογές 2019: Αρχίζει η επιστροφή πινακίδων – Ποιους αφορά

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X