Πετρούνιας – Μιλλούση: Παντρεύτηκαν χωρίς να το καταλάβει κανείς!

Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν. Τη χαρμόσυνη είδηση, ανακοίνωσε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε μία από τις φωτογραφίες, το ζευγάρι είναι ντυμένο στα λευκά και ποζάρει ευδιάθετο, ενώ σε άλλη φωτογραφία η μέλλουσα μανούλα είναι μαζί με τις φίλες της και δείχνει τη βέρα του γάμου της. «Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου, δεν είναι και άσχημα», έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/Bz0v0LWo5rt/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι φύλο είναι το παιδί που περιμένουν;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσαν, μέσα από τα social media, ότι πρόκειται να γίνουν γονείς πριν από περίπου ένα μήνα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους και η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής σκηνοθέτησαν και ανέβασαν ένα χιουμοριστικό βίντεο στο κανάλι του Πετρούνια στο YouTube.

Στο βίντεο κάνουν γυμναστική για εγκύους, μιλούν για την εγκυμοσύνη και δίνουν συμβουλές. Μεταξύ άλλων το ζευγάρι αποκάλυψε ότι το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι. Η μέλλουσα μαμά, μάλιστα, αποκάλυψε on camera την αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Β. Μιλλούση: Πώς ανακοίνωσε στον Λ. Πετρούνια ότι είναι έγκυος;

Βασιλική Μιλλούση: Η χρυσή πορεία της στην ενόργανη, η μόδα και η σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια

 

 

Σχετικά άρθρα