Β. Μιλλούση: Πώς ανακοίνωσε στον Λ. Πετρούνια ότι είναι έγκυος;

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η γλυκιά Βασιλική Μιλλούση αφού με τον σύντροφό της, Λευτέρη Πετρούνια, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Είναι σίγουρο ότι διανύουν την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής τους και σε μερικούς μήνες θα αποκτήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Μιλούν πρώτη φορά δημόσια για το χαρμόσυνο γεγονός

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι μιλά για πρώτη φορά δημόσια για το χαρμόσυνο γεγονός, αποκαλύπτοντας και τον τρόπο με τον οποίο η Βασιλική αποκάλυψε στον Λευτέρη ότι είναι έγκυος.

Το πιο πρόσφατο βίντεο του χρυσού Ολυμπιονίκη στο YouTube φανερώνει ακριβώς αυτό. Την ώρα που δείχνουν ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους, μιλούν για το πώς το έμαθαν, τι άλλαξε ήδη στην καθημερινότητά τους καθώς και ποιο είναι το φύλο του παιδιού.

https://www.instagram.com/p/BzLDQtfoGmx/

Ποιο είναι το φύλο του παιδιού;

Όπως τόνισε η γνωστή αθλήτρια, βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το παιδί που περιμένει είναι κορίτσι, εκφράζοντας φυσικά την επιθυμία της να ασχοληθεί και εκείνη στο μέλλον με τη δοκό.

Από την άλλη, ο Λευτέρης Πετρούνιας εκμυστηρεύτηκε ότι από τότε που έμαθε το φύλο του παιδιού γράφτηκε σε σεμινάρια για να μάθει να κάνει κοτσιδάκια! Πάντως, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε και για τη στιγμή, που αποκάλυψε στον αγαπημένο της ότι είναι έγκυος.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο YouTube:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πετρούνιας – Μιλλούση: Γονείς για πρώτη φορά! Πώς ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα;

Πετρούνιας – Μιλλούση: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα

Λευτέρης Πετρούνιας: Πώς του ευχήθηκε η Μιλλούση για τα γενέθλιά του;

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών» που παράτησε τη γυμναστική στην εφηβεία για να πηγαίνει σε πάρτι

Βασιλική Μιλλούση: Η χρυσή πορεία της στην ενόργανη, η μόδα και η σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια

Σχετικά άρθρα