Tο ξέφρενο πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ για τα 50 της και το reunion των “Spicy Girls” – Καλικούτσα την πήρε ο Ντέιβιντ τα ξημερώματα (εικόνες + βίντεο)

Η Βικτόρια Μπέκαμ γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή όπου η σαμπάνια έρεε άφθονη και οι θαυμαστές της είχαν τη χαρά να δουν ξανά μαζί τα πέντε μέλη του συγκροτήματος Spice Girls.

Η σχεδιάστρια μόδας έκλεισε τα 50 την περασμένη Τετάρτη και μετά από ένα ταξίδι-αστραπή για ένα οικογενειακό δείπνο στη νότια Γαλλία με θέα τη Μεσόγειο, γιόρτασε ξανά τα γενέθλιά της το Σάββατο με ένα πάρτι στο ιδιωτικό κλαμπ Oswald στο Λονδίνο.

Όλες οι Spice Girls μαζί 23 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος

Και στο πάρτι αυτό έδωσαν το παρών τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls. Η Βικτόρια μάλιστα, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram της το βράδυ της Κυριακής, ποζάροντας με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Προκαλώντας φρενίτιδα στους φαν της, η Βικτόρια πόσταρε μία φωτό με την παλιά της μπάντα: την Μέλανι Μπράουν, την Μέλανι Τσίσολμ, την Έμμα Μπάντον και την Τζέρι Χάλιγουελ. Όλες έδειχναν εντυπωσιακές, με την σχεδιάστρια να γράφει: «Το καλύτερο δώρο είναι να ξανασμίγεις!» και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους και την οικογένειά μου που γιορτάζουν μαζί μου».

Ο ξέφρενος χορός των Spice Girls

Μια ματιά από όσα έγιναν στο πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ είχε φροντίσει να δώσει νωρίτερα ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανεβάζοντας στο δικό του λογαριασμό ένα βίντεο όπου οι πρώην Spice Girls τραγούδησαν ένα από τα κομμάτια τους, το Stop, για τους διάσημους καλεσμένους του πάρτι.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Ντέιβιντ έγραψε: «Εννοώ, έλα τώρα» προσθέτοντας τα ονόματα των πέντε μελών των Spice Girls μαζί με πολύχρωμα emojis καρδιάς.

Η Βικτόρια μοιράστηκε επίσης το βίντεο, γράφοντας: «Η καλύτερη βραδιά όλων των εποχών! Χρόνια Πολλά σε μένα! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Όπως είναι εύλογο, οι λάτρεις των Spice Girls έσπευσαν να σχολιάσουν την επανένωση, με κάποιον να γράφει: «Η στιγμή που περίμενε όλος ο πλανήτης». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ντέιβιντ είσαι ο καλύτερος διαχειριστής των social media εκεί έξω, ς’ ευχαριστούμε που δίνεις περιεχόμενο στον κόσμο».

Ένας άλλος ανέφερε: «Spice Girls πραγματικά θα θέλαμε να κάνετε μια περιοδεία ή κάτι τέτοιο» με έναν τέταρτο να σχολιάζει: «Ο τρόπος με τον οποίο μια ολόκληρη γενιά τρέμει».

Οι διάσημοι καλεσμένοι στο πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ

Όσο για το τι έγινε στο πάρτι; Ένας καλεσμένος μοιράστηκε λεπτομέρειες με την Daily Mail, σημειώνοντας πως η Βικτόρια δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανέβει στην πίστα και να χορέψει, αψηφώντας ακόμη και το σπασμένο πόδι της και παρασύροντας και τους άλλους καλεσμένους της στο χορό.

Η βραδιά ξεκίνησε στις 7:30 το απόγευμα, με τη Βικτόρια – φορώντας ένα δικό της φόρεμα – τον Ντέιβιντ και τα παιδιά τους, Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ να καταφθάνουν στο ιδιωτικό κλαμπ.

Λίγο αργότερα, έφτασαν και οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους η Τάνα και ο Γκόρντον Ράμσεϊ, η Εύα Λονγκόρια, ο Τζέσιον Στάταμ με την σύζυγό του Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ, ο Γκάι Ρίτσι με τη σύζυγό του Τζάκι Έινσλι. Παρόν ήταν και ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ αλλά και ο Έντουαρντ Ένινφουλ της Vogue καθώς και η Σάλμα Χάγιεκ με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Φρανσουά Αντί Πινό.

Η σαμπάνια έρεε άφθονη – Η Βικτόρια επέλεξε τεκίλα

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν πιατέλες με ορεκτικά ιταλικής έμπνευσης, ακολουθούμενα από μπριζόλα και λαβράκι ως κυρίως πιάτα. Ήπιαν σαμπάνια και κρασί, ενώ η Βικτόρια έμεινε στο αγαπημένο της ποτό, την τεκίλα Don Julio 1942. Σύμφωνα με τον καλεσμένο που μίλησε στην Daily Mail, οι Μπέκαμ δεν τσιγκουνεύτηκαν τίποτα, με δεκάδες μπουκάλια σαμπάνιας αξίας 170 λιρών το ένα, να ανοίγουν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η ομιλία του Ντέιβιντ και τα δώρα στους καλεσμένους

Μετά το δείπνο, η Βικτόρια έσβησε τα κεράκια και τον λόγο πήρε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Πιο γλυκανάλατος παρά αστείος, ο Ντέιβιντ είπε πώς η επί σχεδόν 25 χρόνια σύζυγό του τον εμπνέει και συνέχισε λέγοντας πόσο σπουδαία μαμά είναι και πόσο σπουδαία στο «ρόλο που αγαπάει περισσότερο στον κόσμο».

Ακολούθησε το ξέφρενο πάρτι με τον Τομ Κρουζ να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες και η βραδιά έκλεισε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, με τους καλεσμένους να παίρνουν από ένα δωράκι από την εορτάζουσα – και συγκεκριμένα ένα άρωμα της Βικτόρια Μπέκαμ αξίας 245 λιρών.

Την πήρε σηκωτή ο Ντέιβιντ φεύγοντας τη Βικτόρια

Το αποκορύφωμα όμως της βραδιάς, ήταν η έξοδος από το ιδιωτικό κλαμπ του ζεύγους, με τον Ντέιβιντ να σηκώνει στην πλάτη του την Βικτόρια Μπέκαμ – την πονούσε άραγε τόσο πολύ το τραυματισμένο της πόδι ή είχε πιει λίγο παραπάνω; – με την σχεδιάστρια να φοράει γυαλιά ηλίου.

Σχετικά άρθρα