Γουστάρει κορίτσια και αυνανίζεται μπροστά στον καθρέφτη – «Ο κόσμος πρέπει να το παίζει» – Η Billie Eilish λέει ότι ο αυνανισμός τη βοήθησε να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση – «Έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό»

«Ο κόσμος πρέπει να το παίζει, φίλε», είπε η ποπ σταρ στο Rolling Stone.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Billie Eilish εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν εμφανίστηκε στο Coachella, δίνοντας μια προεπισκόπηση της νέας μουσικής από το επερχόμενο άλμπουμ της. Το τραγούδι “Lunch”, το οποίο περιλαμβάνει τους στίχους “I could eat that girl for lunch / Yeah, she dances on my tongue / Tastes like she might be the one / And I can never get enough” («Θα μπορούσα να φάω αυτό το κορίτσι για μεσημεριανό / Ναι, χορεύει στη γλώσσα μου / Έχει γεύση σαν να μπορεί να είναι μοναδική / Και δεν μπορώ ποτέ να χορτάσω»), άφησε τον κόσμο να θέλει περισσότερα. Επίσης, τροφοδότησε έναν ακόμη γύρο συζητήσεων σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό της Eilish.

«Πέρυσι, συνειδητοποίησα ότι ήθελα το πρόσωπό μου σε έναν κόλπο»

Σε μια εκτενή συνέντευξη στο Rolling Stone που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η Eilish μίλησε για το τραγούδι και για το ότι έλκεται από τις γυναίκες. «Ήμουν ερωτευμένη με τα κορίτσια σε όλη μου τη ζωή, αλλά απλά δεν καταλάβαινα – μέχρι που, πέρυσι, συνειδητοποίησα ότι ήθελα το πρόσωπό μου σε έναν κόλπο».

Σκέφτηκε επίσης ότι νιώθει πίεση να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά της και να βάλει ταμπέλες στον εαυτό της. «Δεν σκόπευα ποτέ, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια, να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου», είπε.

Η Billie Eilish είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ» όταν μπορεί να αποσυμπιέζεται

Σε μια συνέντευξη για το εξώφυλλο του Rolling Stone, η ποπ σταρ, 22 ετών, μίλησε για τον αγαπημένο της τρόπο αποσυμπίεσης – το σεξ.

«Βασικά μιλάω για το σεξ όποτε μπορώ», είπε στο μέσο. «Αυτό είναι κυριολεκτικά το αγαπημένο μου θέμα. Η εμπειρία μου ως γυναίκα είναι ότι το βλέπουν με τόσο περίεργο τρόπο. Οι άνθρωποι αισθάνονται τόσο άβολα όταν μιλάνε γι’ αυτό και ξενίζουν όταν οι γυναίκες είναι πολύ άνετες με τη σεξουαλικότητά τους και επικοινωνιακές σχετικά με αυτήν. Νομίζω ότι είναι τόσο κατακριτέο πράγμα να μιλάμε γι’ αυτό και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει».

Η Eilish συνέχισε: «Με ρωτήσατε τι κάνω για να αποσυμπιέσω; Ο αυνανισμός μπορεί πραγματικά να σε σώσει μερικές φορές, απλά λέω. Δεν μπορώ να το συστήσω περισσότερο, για να είμαι ειλικρινής».

Ο αυνανισμός τη βοήθησε να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

«Η αυτοϊκανοποίηση είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου και μια τεράστια βοήθεια για μένα», είπε η Eilish. «Οι άνθρωποι πρέπει να τον παίζουν, φίλε. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά, καθώς υπήρξα ένα άτομο με ακραία θέματα για το σώμα μου και τη δυσμορφία που είχα σε όλη μου τη ζωή».

Πρόσθεσε ότι απολαμβάνει να ικανοποιεί τον εαυτό της «μπροστά στον καθρέφτη».

«Εν μέρει επειδή είναι καυτό, αλλά με κάνει επίσης να έχω μια τόσο ωμή, βαθιά σύνδεση με τον εαυτό μου και το σώμα μου και να έχω μια αγάπη για το σώμα μου που δεν είχα ποτέ πραγματικά».

«Πρέπει να πω ότι το να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκέφτεσαι “είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή” είναι πολύ βοηθητικό», σημείωσε.

Μέρος αυτού που την κάνει αυτή τη διαδικασία τόσο απολαυστική είναι το πώς μπορεί να «κατασκευάσει την κατάσταση» σύμφωνα με τις προτιμήσεις που έχει.

«Μπορείς να κάνεις το φως σούπερ αμυδρό, μπορείς να είσαι με ένα συγκεκριμένο ρούχο ή σε μια συγκεκριμένη θέση που είναι πιο κολακευτική», δήλωσε η Eilish στο δημοσίευμα. «Έχω μάθει ότι το να κοιτάζω τον εαυτό μου και να βλέπω τον εαυτό μου να νιώθει ευχαρίστηση ήταν μια εξαιρετική βοήθεια στο να αγαπώ τον εαυτό μου, να τον αποδέχομαι και να νιώθω δυνατή και άνετή».

Η εννέα φορές νικήτρια του Grammy κατέληξε: «Θα έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό».

Σχετικά άρθρα